Globul осигури мобилна интернет връзка на Приста ойл рали тийм

Приста Ойл Рали Тийм вече разполага с решение за мобилна интернет връзка, предоставено от GLOBUL, благодарение на което пресцентърът на отбора може да разпространява новини, снимки и видео информация за представянето на тима по време на състезания.
С добре развитата си мобилна мрежа и използваните иновативни технологии за мобилен интернет, GLOBUL осигурява на отбора надеждна, качествена и бърза връзка от всяка точка на България, а чрез мрежата си от GPRS-роуминг партньори – и в много страни от Европа и света.
За първи път, Приста Ойл Рали Тим използва мобилната интернет връзка, осигурена от GLOBUL по време на рали „Вида 2009” на 17 май, което пилотът Крум Дончев и навигаторът Петър Йорданов убедително спечелиха, като по този начин запазиха и първото място в генералното класиране на Българския рали шампионат.
Бих желал да изкажа своето възхищение от професионализма и мотивираното отношение от страна на екипа на GLOBUL към нашата работа. За Приста Ойл Рали Тийм е изключително важно да разполага с бърза и надеждна мобилна интернет връзка, за да може цялата информация за отбора да достига до медиите и феновете на моторните спортове навреме от всяка точка на света.”, сподели Крум Дончев.
Г-н Димитрис Люпис, главен маркетинг директор на GLOBUL, коментира: „За нас е удоволствие да бъдем официален партньор на водещия български отбор в моторните спортове. По всичко личи, че 2009 г. ще бъде наистина специална за Крум и Приста Ойл Рали Тийм и ние им пожелаваме успехи, както в България, така и в Европейския шампионат.”

Коментар