Google Pixel 4a стана дефицитен още с предварителните поръчки

Pixel 4a има 5,8-инчов дисплей, 6GB оперативна памет и 128GB сторидж
(снимка: Google)

Още преди да излезе официално на пазара по-късно този месец, новият смартфон Google Pixel 4 вече е дефицитен продукт. При предварителните заявки за устройството в онлайн магазин Amazon бяха изчерпани наличните складови запаси, съобщи Gizchina.

Google Pixel 4a бе обявен на 3 август, а продажбите трябва да започнат на 20 август. Желаещите да се сдобият с модела могат да направят предварителна поръчка не само в Google Store, но и от партньори като Amazon.

Гигантът в онлайн търговията започна да приема поръчки още преди обявяването на Pixel 4a, но сега отчита недостиг на модела. Според Amazon, търсенето на Pixel 4a в САЩ е толкова високо, че целият резерв от устройства е изчерпан в четвъртък, 6 август, поради което магазинът прекрати предварителните поръчки.

Вместо бутона за поръчка, на страницата на модела бе публикуван следният текст: „Понастоящем няма. Не знаем кога този артикул ще бъде отново на склад”. В същото време Google Store продължаваше да приема предварителни поръчки.

Google Pixel 4a ще се продава в САЩ на цена от 349 долара, което означава, че е с 50 долара по-евтин от своя предшественик – Pixel 3a. Освен това моделът е с 50 долара по-евтин и от новия iPhone SE, който беше представен по-рано тази година. Така че офертата на Google изглежда наистина примамливо.

Смартфонът има 5,8-инчов дисплей, 6GB оперативна памет и 128GB вътрешна флаш памет. Разчита на процесор Snapdragon 730, оборудван е с 12,2-мегапикселова задна и 8-мегапикселова предна камера, а батерията с капацитет 3140 mAh поддържа бързо зареждане 18W.

Коментари по темата: „Google Pixel 4a стана дефицитен още с предварителните поръчки”

добавете коментар...

  1. фофуфен

    Фофу, вече те е страх да си напишеш инмето ли, тЪпире ;)))

  2. :o)

    като гледам има само един тЪпир тука и то голем 🙂
    И се пише тАпир, тЪпире…

  3. фофуфен

    Тъпира фофу ги изкупил всичките. Създал стартъп за да създаде изкуствен дефицит и с това да им вдигне цената и после да ги продава на поо – висока. Нали е тъпир… 😉

Коментар