Bandicam – записва видео от случващото се на екрана

Bandicam съчетава простота и полезни функции за запис на видео от екрана
(екранна снимка: TechNews.bg)

Bandicam е практичен софтуерен инструмент за запис на видео и снимки от екрана на компютъра. То може да се използва за създаване на видео уроци, запис на игри, за екранни снимки, запис на видео от външни устройства и др.

Опростеният интерфейс може да ви заблуди, че Bandicam е инструмент с ограничени функции, но това определено не е така. Програмата съчетава простота и полезни функции за постигане на най-добри резултати, когато става въпрос за запис на видео от екрана.

Bandicam позволява на потребителите да изберат областта от екрана за заснемане, както и да направят скрийншоти (екранни снимки) и да ги запишат във файлове с формат BMP, PNG или JPG. С него можете да запишете видео и от външни устройства като камери и др.

Друга полезна функция е изборът на място по подразбиране за запазване на видеото. Можете също така да поставите Bandicam над други помощни програми, да зададете „горещи клавиши” за по-добър контрол върху целия процес, да активирате FPS дисплей, да зададете неговата позиция на екрана и да определите FPS лимит.

Записването на игра с помощта на Bandicam е максимално улеснено
(екранна снимка: Banicam)

Програмата разполага и с режим за автоматично завършване на записа, който позволява на потребителите да ограничат процеса на заснемане на видео до определен размер.

Освен това са налични няколко настройки за конфигуриране на видео и аудио, които помагат при избора на броя на кадрите за секунда, кодека, качеството на видеото, честотата и битрейта.

В заключение, Bandicam е полезен инструмент за всички потребители – начинаещи и напреднали, които искат да запишат своята екранна активност на видео, вкл. запис на видеоуроци и игри, или да направят скрийншоти на избрани области.

Това е платено приложение. Лицензът за един РС струва $39,95. Ограничена пробна версия на програмата е достъпна за сваляне безплатно.

Даунлоуд: Bandicam

Коментари по темата: „Bandicam – записва видео от случващото се на екрана”

добавете коментар...

  1. flashko

    И какво може повече, че да е платена? Драйверите на видео картата могат подобни неща (поне тези на nVidia и AMD) и са безплатни.

Коментар