Philips 279C9 – елегантен монитор за професионалисти

Philips 279C9 идва с 27-инчов IPS екран и елегантен силует
(снимка: MMD)

MMD, лицензен партньор на Philips монитори, пуска на пазара нов LCD модел с диагонал 27 инча и изчистен дизайн, който посреща очакванията за висока продуктивност и потребителско изживяване на професионалистите.

Новият Philips 279C9 идва с елегантен силует, USB-C порт, високо качество на картината и ергономични функции за нуждите на финансови професионалисти, потребители на CAD решения и 3D графични приложения. Мониторът е отличен с iF Design Award, като в същото време е и Red Dot победител през 2020 г.

Philips 279C9 се отличава със Zero Bezel дизайн, който елиминира рамката на екрана и предлага по-лесно реализиране на конфигурации с няколко монитора. С черно текстурно покритие, моделът се вписва в интериора като работно решение.

Впечатляващото управление на кабелите намалява един от най-големите проблеми на работното място (бъркотията от кабели) и осигурява по-чиста и подредена среда, като организира всички нужни връзки и ги отвежда по-далеч от погледа.

Philips 279C9 идва с USB type-C конектор, който позволява на потребителите да прехвърлят данни и да презареждат бързо лаптопа (до 65W). Мониторът включва още един DisplayPort, два HDMI и четири USB 3.2 порта за лесно свързване на всички работни устройства, но в интелигентна и подредена среда.

Многото портове позволяват лесно свързване на всички работни устройства
(снимка: MMD)

IPS панелът осигурява широки зрителни ъгли от 178/178 градуса, което позволява наблюдаване на съдържанието на екрана от почти всякаква позиция. Той дава забележително чисти изображения с живи цветове, което прави монитора идеален не само за снимки, филми и уеб браузване, но и за професионални приложения, които изискват цветова точност и консистентна яркост през цялото време.

С UltraClear 4K UHD (3840×2160) резолюция и VESA сертификат DisplayHDR 400, този монитор възпроизвежда всеки детайл и постига реализъм в пресъздаването на снимки. Пълната цветова палитра прави изображенията по-богати и ангажиращи, с по-дълбоки черни тонове с ясни нюанси, за което заслуга имат локалното затъмняване на екрана и яркостта до 400 нита.

Стойката позволява накланяне, завъртане, настройка на височината и обръщане
(снимка: MMD)

Philips 279C9 прави работните часове по-комфортни, като започва от стойката: SmartErgoBase е уникална система, която позволява накланяне, завъртане, настройка на височината и обръщане и така осигурява максимална гъвкавост на потребителя и ергономичен комфорт при позиционирането на дисплея.

За да намали физическото напрежение от дългия работен ден, мониторът предлага LowBlue режим за продуктивност, който щади очите, и Flicker-Free технология за по-малко умора на зрението.

Philips 279C9 ще бъде наличен на българския пазар в края на август на препоръчителна крайна цена от 1032 лв. с ДДС, съобщиха от MMD.

Коментар