Windows 10 сама ще разказва за нововъведенията

В бъдеще Windows 10 ще информира сама потребителите за новите функции
(снимка: Microsoft)

Microsoft реши да улесни потребителите на Windows 10 в намирането на информация за новите функции и подобрения в операционната система, които разработчиците добавят с всяка поредна актуализация на платформата.

Компанията внедрява в Windows 10 ново приложение, наречено Tips, което ще разказва на потребителите за всички иновации в поредния ъпдейт на най-популярната десктоп платформа, съобщи TechRadar.

В момента приложението Tips е вградено в предварителните версии ва Windows 10, достъпни в канала за разработчици Dev Channel. Възможностите на Tips могат да се използват след активиране на функцията в настройките.

Понастоящем функцията Tips е налична само за членовете на Windows Insider в англоезичните региони – САЩ, Великобритания, Канада и Австралия. Логично е да се предположи, че на по-късен етап Microsoft ще внедри приложението и потребителската версия на Windows 10, достъпна за всички.

Коментари по темата: „Windows 10 сама ще разказва за нововъведенията”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    хей Фофчу, голем сладур си 😉 Не си познал. Аз работя и ползвам Winodows НЕ съм ти никакъв фанатизиран лунксаджия. Като Windows потребител за мен е голям проблем, когато продуктите на Microsoft се развиват в погрешна посока и правят гафове и мизерии тогава страдаме ние верните и лоялни потребители на Microsoft, които си плащаме лицензии, хабим нервите за разните недомислици, бъгове проби грешки.

  2. Фофу

    Ей, добре че са тия новини за Windows та линуксаджичетата да могат да изпуснат напрежението и да пкажат на света колко са велики като не ползват Win.
    Иначе кой го интересува ??!!

  3. Anonymous

    Ще преживея и без тази невероятна уникалщина мега супер функционалност да ми изкачат и да ме стряскат разни типсове и хинтове.

  4. M

    Майната им х 2

  5. annon

    майната им

Коментар