Xenon 800 – ултралека мишка за гейминг

Xenon 800 е една от най-леките геймърски мишки на пазара
(снимка: Genesis)

Полският бранд Genesis обяви нова гейминг мишка Xenon 800. Моделът е отскоро наличен и на българския пазар на цена от около 100 лв. от партньорите на официалния дистрибутор PolyComp.

Genesis Xenon 800 притежава свръхлека конструкция, сменяеми панели, система за промяна на теглото, сензор с висока точност и Omron суичове с издръжливост 20 милиона клика.

Новият флагман на Genesis е една от най-леките мишки на пазара, с максимален контрол и светкавична реакция на движение. Матовият корпус на устройството тежи само 58 г, но комплектът включва допълнителна система от 12 тежести, които позволяват на потребителите да добавят около 20 грама към теглото.

Xenon 800 има свръхлека конструкция, сменяеми панели и система за промяна на теглото
(снимка: Genesis)

На разположение е избор между два сменяеми панела – класически и перфориран, като перфорациите не само намаляват теглото, но и придават отличителен и впечатляващ външен вид.

Xenon 800 е оборудвана с един от най-добрите сензори – PMW3389, който осигурява максимална точност, скорост и контрол по време на игра с резолюция до 16 000 DPI, 50G ускорение и скорост на проследяване до 400 IPS.

Сензорът разполага с възможност за конфигурация на 7 нива само с един бутон, а разстоянието на повдигане също може да бъде променяно, тъй като производителят осигурява три предварително зададени настройки.

Xenon 800 включва програмируемо RGB осветление с 9 режима
(снимка: Genesis)

Мишката е снабдена с осем програмируеми бутона, които могат да бъдат конфигурирани с нестандартни функции или макроси с използване на включен софтуер, а предпочитанията могат да се запазват в профили във вградената памет.

Налични са и възможности за персонализиране на настройките. Xenon 800 включва програмируемо RGB осветление с PRISMO ефект и 9 режима.

Целият комплект е завършен с тефлонови плъзгачи, които осигуряват безпроблемно движение, както и специален сплетен кабел, изработен от лека и гъвкава материя, който гарантира много по-висок комфорт при използване, в сравнение с традиционните гумени или текстилни кабели.

Коментар