iPhone 2030 ще е милиард пъти по-бърз от първия iPhone

iPhone на Apple ще става все по-функционален и производителен
(снимка: CC0 Public Domain)

Бившият изпълнителен директор на Apple Джон Скъли направи няколко интересни прогнози за бъдещето на iPhone и самата компания. Прави впечатление, че и двете прогнози са изключително оптимистични.

Джон Скъли вярва, че смартфонът на Apple ще остане топ продукт поне още десетилетие, става ясно от публикация в WebProNews. Отчитайки текущите нива на подобряване на производителността, Скъли прогнозира, че iPhone 2030 ще бъде милиард пъти по-мощен от iPhone от първо поколение, представен от Стив Джобс.

Що се отнася до самата компания Apple, пазарната й капитализация, според Скъли, ще достигне 2 трилиона долара още тази година. До 2025 г. компанията, ръководена сега от Тим Кук, ще струва още повече – 2,5 трилиона долара.

Apple ще постигне нови финансови успехи по различни начини: чрез въвеждане на програмата Apple One, преминаване на MacBook към собствени процесори и, разбира се, чрез новите iPhone устройства, които тази година трябва да се сдобият с OLED екрани и 5G модеми.

Коментари по темата: „iPhone 2030 ще е милиард пъти по-бърз от първия iPhone”

добавете коментар...

 1. Anonymous

  ябълка отдавна спря да отчита продажби така че никой няма да разбера 30% спад.

 2. Вячеслав

  @Галфончо тази новина ме побърка сега се чудя не мога да спя от къде да събирам пари да правя кридити, заеми от приятели само да не изтърва шанса да инвестирам в акциите на Ябълката.

  Краставиците също ги искам. Луд фен съм, околните ме мислят за сноб ама не ми дреме щото за мене това е смисъла в живота да имаш продукт от Ейпъл и да се наслаждаваш на чувството, че си по-висше стоящ в обеществото.

 3. Anonymous

  aмepиĸaнcĸитe ĸopпopaции чecтo ca нaй-гoлeмитe зaщитници нa Πeĸин във Baшингтoн.

  Hacĸopo Quаlсоmm пoиcĸa и пpeмaxвaнe нa тeжĸитe зaбpaни cpeщy Нuаwеі.

 4. Anonymous

  Джон Скъли вярва, че смартфонът на Apple ще остане топ продукт поне още десетилетие

  След забраната на wechat ябълка ще изгуби китай(30% от продажбите).

 5. Галфончо

  Похвално тез никому непонятни излишни нули в милярдната производителност е отчаян ход белким да се добавят нулички и в хартийките на борсите 🙂

  Да ама може да им дойде отпреде добавка на нулите пред цифрите по борсите вместо това дето много им се сака да е отзад на числата. 😉
  Ко праим товага? Няма проблем и предаване разбира се вместо нахапани ябълки ще извадят краставиците да продават и споко винаги ще се намерят хора да теглят кредити на изплащане, за да се сдобият с поредната краставица 🙂

 6. Българин

  И ще се купува в рубли…

 7. ха

  То САЩ и долар може да има, но не е ясно дали сматфони ще има. А и да има, то може вече да не си ги купуваш от магазина, а да си ги печаташ вкъщи на специален принтер. При това въпросните по-скоро ще са със скоростта на първия iPhone, а не милиард пъти по-бързи…

 8. долар

  Само не е сигурно дали ще има сащ и долар тогава.

 9. Амино

  Чак пък милиард – това е с много нули.

Коментар