Xiaomi Redmi AirDots 2 – слушалки за цял ден музика

Безжичните слушалки Xiaomi Redmi AirDots 2 са едно бижу на достъпна цена

Дали за слушане на музика, за игри, филми или разговори – безжичните слушалки-тапи са желан аксесоар за всеки потребител на смартфон. Те са удобни, функционални и необременяващи, прилепват естествено на ушите и изолират външните шумове.

Достъпни като цена и с високо качество на звука са слушалките Xiaomi Redmi AirDots 2 (както повечето продукти с този бранд), които се предлагат в момента само за EUR 16,99 в глобалния онлайн магазин Cafago, а доставката им е освободена от допълнителни митнически такси, подчертаха от търговеца.

Xiaomi Redmi AirDots 2 прилягат удобно в ушите и са лесни за управление

Тези безжични слушалки-тапи използват ново поколение Bluetooth 5.0 чип, който поддържа по-бърза и стабилна безжична връзка, а това означава гладко аудио, когато слушате любимите си песни, гледате филми или се забавлявате с игри.  В сравнение с предишното поколение Redmi AirDots, новият модел оптимизира начина на взаимодействие между лявата и дясната слушалка и реализира безпроблемно превключване между една и две слушалки.

С тегло от само 4,1 грама (на едната слушалка) и три модела тапи (S/M/L), включени в комплекта, Xiaomi Redmi AirDots 2 са удобни за носене, без да натежават или да падат от ухото. Само с натискане на един мултифункционален бутон можете да контролирате музиката, обажданията от телефона и гласовия асистент.

Xiaomi Redmi AirDots 2 са изключително леки (само 4,5 грама едната) и ергономични

Слушалките разполагат с голям за размерите им 7,2-мм динамичен драйвер, който в комбинация с BT 5.0 чипа осигурява първокласно стерео аудио. Вградена DSP технология намалява шума, така че да се насладите на чист HD звук по време на телефонни разговори.

Xiaomi Redmi AirDots 2 се сдвояват автоматично със смартфона и започват да възпроизвеждат музика веднага щом ги сложите в ушите. С едно зареждане ще слушате 4 часа качествена музика, но кутийката, с която се доставят слушалките, може да се използва и за зареждане и тогава времето за слушане се удължава трикратно – до 12 часа!

Кутийката може да се използва не само за носене, но и за зареждане на слушалките

В заключение, тези безжични слушалки, предлагани от Cafago, ще ви доставят желаното потребителско изживяване при слушане на музика, гледане на филми и игри, както и при разговори по телефона, благодарение на ергономичния дизайн и модерните технологии, вградени в тях. При това можете да се сдобиете със слушалките на Xiaomi на напълно достъпна цена.

Купи: Xiaomi Redmi AirDots 2 – на цена от EUR 16,99, с безплатна доставка и без мита.

Коментар