Vmusic.bg съчетава радио и социална мрежа

Нов сайт за забавление стартира на адрес Vmusic.bg, съобщи дигиталната медийна компания Нетинфо. Потребителите на онлайн радиото могат да слушат неограничени като съдържание и продължителност радиостанции, които са зададени по техни собствени критерии и непрекъснато се нагласят според вкуса им.
Специално разработен радиоплейър доближава музикалната станция до личния вкус на слушателите на база техни действия като „прескачане”, „оценяване” или „препоръчване на песен”.
Vmusic.bg предлага също богат избор от предефинирани станции, уточниха от Нетинфо, която притежава и популярния сайт за видео Vbox7.com.
Новият онлайн ресурс се явява и своеобразна платформа за социализация между фенове със сходен музикален вкус. Всеки регистриран потребител притежава профил, с който може да слуша радиостанциите, създадени от системата или от други потребители, да ги добавя към своя списък с радиостанции, да създава собствени станции и да ги споделя с останалите.
Потребителите могат да изпращат съобщения към други потребители на Vmusic.bg, да създават приятелства и групи по интереси, както и да коментират в момента течащи парчета или плейлисти.
Дори в момента на търсене да липсват някои от любимите изпълнители на музикалните фенове, Vmusic.bg предлага сходна музика и обогатява музикалната култура на потребителите.

Коментар