Acer Predator Orion – с поддръжка на новите Nvidia GeForce RTX 30

Черният корпус на Predator Orion се подсилва от множество RGB светлинки
(снимки: Acer)

Acer поддържа новите графични процесори от серията Nvidia GeForce RTX 30 в своето портфолио от настолни гейминг компютри Predator Orion, съобщиха от компанията.

Серията графични процесори Nvidia GeForce RTX 30, 2-ро поколение RTX, разполагат с нови RT ядра, ядра Tensor и стрийминг мултипроцесори за високо качество на видеото, високи честоти на опресняване на кадрите и подобрено с изкуствен интелект възпроизвеждане на игрите и приложенията за дизайн.

Базирана на архитектурата Ampere на Nvidia, която осигурява до 1,9 пъти на ват по-висока производителност, в сравнение с предишното поколение видео процесори, серията RTX 30 с лекота възпроизвежда графики при всякакви резолюции, дори до 8K. GeForce RTX 3090, 3080 и 3070 са графични процесори, с които Nvidia прави най-големия технологичен скок в историята си.

Всяка машина от серията настолни гейминг компютри Predator Orion е като същество от някоя игра, изваяна с остри, ъгловати линии, а черният корпус се подсилва от множество RGB светлинки, които могат да се настроят в 16,7 милиона цвята.

Всяка машина Predator Orion наподобява същество от някоя игра
(снимки: Acer)

Предназначен за хардкор геймъри и стриймващи ентусиасти, Predator Orion 9000 използва новите графични процесори Nvidia GeForce RTX 30901 и процесори до Intel Core i9-10980XE Extreme-Edition, за да се справи и с най-взискателните игри. Този супер як настолен компютър е оборудван с три ARGB вентилатора Predator FrostBlade, за да бъде в крак с останалите върхови компоненти.

Със също такъв дързък дизайн и подчертано ъглова форма, корпусът има страничен панел от закалено стъкло, екраниращо електромагнитните лъчения, който позволява на потребителите да надникнат под капака, за да видят изцяло конфигурацията на машината.

Predator Orion 5000 е мощен десктоп за сериозните геймъри, които искат да се плавна графика в любимите си игри и евентуално да стриймват. Тауър кутията с RGB-осветление помества най-новите графични процесори Nvidia GeForce RTX 30901 и процесор Intel Core i9-10900K от 10-то поколение, който подлежи на овърклокинг, за постигане на плавно видео с висока честота на кадрите, което е впечатляващо за среден клас машина.

Тези мощни компоненти се охлаждат от стратегически разположени всмукателни/обдухващи вентилатори, течен охладител за процесора и изолиран захранващ блок (със сменяем филтър за прах), мрежова карта Killer E3100G 2.5Gbps Ethernet и лесна за достъп 2,5-инчова ниша за SSD/HDD.

Панел от закалено стъкло позволява на потребителите да надникнат под капака
(снимки: Acer)

Predator Orion 3000 е настолен гейминг компютър в тауър кутия с вместимост 18 литра, което го прави достатъчно малък, за да се побере почти навсякъде, и същевременно притежава достатъчна производителност за всякакви игри. Този мъник разполага с графичен процесор Nvidia GeForce RTX 30701 и процесор Intel Core i71 от 10-то поколение, които се охлаждат от двойка специално проектирани вентилатори Predator FrostBlade, за да се възпроизвежда видео с висока честота на кадрите без прегряване.

Всички настолни машини от серията Orion имат и PredatorSense, което позволява на потребителите да управляват системата си само с едно кликване при пътешествието им в света на eSports.

Коментари по темата: „Acer Predator Orion – с поддръжка на новите Nvidia GeForce RTX 30”

добавете коментар...

  1. само реклама

    Уж стават все по-икономични, а захранванията им – все по-мощни! Вече заприличха на калорифери за отопление! Поне да бяха използвали новите процесори на AMD! Тези ребрандирани интелски процесори от 10-то поколение са същински печки! И в turbo-режим работят по 1-2 минути, след което прегряват и минават на ниската честота!

Коментар