Продават банички срещу криптовалута в София

Клиентите на Galactic Banitsa могат да си поръчат любимата баничка с плащане в криптовалута
(снимка: Galactic Banitsa)

Иновативна услуга е достъпна за клиентите на младежкия проект Galactic Banitsa – те ще могат да плащат с криптовалута при поръчка на една от най-обичаните български храни – баничките.

Проектът на Димитър Николов, 21-годишен предприемач от София, е насочен към младежите и вече две години предлага модерни методи за поръчка и доставка на банички. Отскоро Galactic Banitsa има нова платформа за онлайн поръчки, в която е интегрирана и функционалноста за заплащане с криптовалута.

„Целта на Galactic Banitsa е да създава иновации, да изненадва и да показва, че пределът на възможностите съвпада с предела на Вселената”, казва Димитър Николов.

Galactic Banitsa печели последователи със забавни маркетинг инициативи с космически мотиви и хумор в стилистиката на 20-годишните. Вниманието привличат както имената на продуктите, така и актуалните подходи, с които те се предлагат онлайн.

Galactic Banitsa създава иновации и изненадва, казва основателят на проекта Димитър Николов
(снимка: Galactic Banitsa)

Клиентите могат да си поръчат четири модела банички – „Метеорит” (със сирене), „Съзвездие” (с ябълка и пудра захар), „Комета” (с кайма и гъби) и „Астероид” (със сирене и праз лук). Наред с традиционните методи за плащане, платформата поддържа и най-популярните криптовалути.

Димитър Николов е завършил едно от най-добрите ИТ училища в България – Технологично училище „Електронни системи” към ТУ–София (ТУЕС), но освен от програмиране, се интересува и от предприемачество и маркетинг. В момента той е студент в ТУ-София.

Онлайн баничарницата продължава да се развива технологично, като сред новите ѝ цели са мобилно приложение, мърчъндайз и разпростиране извън София.

Коментари по темата: „Продават банички срещу криптовалута в София”

добавете коментар...

  1. ха

    Anonymous, не “голям праз”, а “голям праз лук”. Чети внимателно статията!

  2. Anonymous

    Както се вика голям праз!

    После да се чуди милионите, които има ги крие как ще ги обясни само с баничките.

  3. Anonymous

    Ъхммм, това даже май не е законно според НАП.

  4. ха

    Поръчкова статия, но със свежо съдържание. А вие то technews.bg защо да не почерпите мен и Фофу с по една такава баничка, като редовни писачи на коментари в статиите ви?

Коментар