Адриана Попова пое комуникациите на Теленор

Адриана Попова е новият ръководител на отдела „Корпоративни комуникации” в Теленор
(снимка: Теленор)

Теленор България назначи Адриана Попова за Старши съветник „Корпоративни комуникации”. Тя има над 20-годишен опит в предприемачеството и лидерството на компании в сферите на управленското консултиране, технологиите, бизнес и медия интелиджънс и стратегическите комуникации.

Адриана Попова ще ръководи отдела „Корпоративни комуникации” с фокус върху стратегическите комуникации и планиране, управление на репутацията, ангажиране на заинтересованите страни, устойчивост и корпоративна социална отговорност, управление на кризи и връзки с медиите.

В своята професионална кариера Адриана е била лидер на множество асоциации, сред които Асоциация за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST), Българска асоциация по управление на проекти (IPMA Bulgaria) и Глобалният предприемачески мониторинг България (GEM Bulgaria).

„Комуникациите имат жизненоважна роля в бизнеса на Теленор, от развитието на културата, водена от растежа, до изграждането на репутация и доверие сред клиентите и ключовите заинтересовани страни и стимулирането на търговското представяне на компанията”, каза Попова.

Коментар