Топ експерти по киберсигурност идват у нас за InfoSec SEE 2020

Конференцията InfoSec SEE се наложи като най-престижната за киберсигурност на Балканите
(снимка: InfoSec SEE)

За дванадесети пореден път България ще бъде домакин на конференцията по киберсигурност InfoSec 2020 SEE, която този път ще се проведе едновременно в два формата – дигитален и физически, съобщиха организаторите от КОМПЮТЪР 2000 България.

Иновативният форум (безплатна регистрация тук) ще събере на 8 и 9 октомври в хотел Риу Правец Голф&Спа топ експерти от световни компании – производители на решения за киберсигурност, представители на бизнеса и на държавни организации, мениджъри  по информационна сигурност и  управление на риска, ИТ компании с фокус киберсигурност.

Световен гуру в областта на информационната сигурност, Майк Харт, ще е сред основните лектори.  Той ще открие панела с прогнозите на водещите световни компании, гости на форума, фокусирайки се върху рационалната страна на инвестициите в ИТ.

„Ефективността на вашата (информационна) сигурност осмисля инвестициите ви” е тeзата на Майк Харт, който е вицепрезидент на FireEye. В последните години американската компания неизменно бива избирана за топ доставчик на решения за киберсигурност от Cybersecurity Excellence Awards.

Всяка година лидери от световни компании дискутират информационната сигурност на InfoSec SEE
(снимка: InfoSec SEE)

Конференцията се провежда с подкрепата на Държавна агенция „Електронно управление” и ще бъде открита от д-р Красимир Симонски, заместник-председател на ДАЕУ.

„InfoSec се наложи като най-успешният и голям форум за обсъждане на проблемите на киберсигурността. Това не е стандартна конференция, а събитие, в което участват експерти на световно ниво; място, където организациите могат да учат безплатно, да общуват и обменят опит по най-актуалните проблеми на киберсигурността”, разказа Анелия Костадинова, управител на КОМПЮТЪР 2000 България.

„Тази година конференцията ще бъде организирана с акцент върху „нетуъркинга”, с много възможности за създаване на контакти, с много забавления. Това е събитие за всички специалисти по киберсигурност, което те очакват с нетърпение. По традиция нашите гости посещават конференцията безплатно”, допълни Костадинова.

На InfoSec 2020 SEE ще бъдат представени решения на FireEye, Micro Focus, SolarWinds, Radware, Netwrix, Hillstone Networks, MailStore, Forcepoint, Bitdefender, GBS и ICE by Squalio в презентационни панели. Конференцията включва над 15 обучения, уъркшопи, сесии с интерактивно съдържание, демонстрации на живо на технологични решения, практически упражнения, дискусионен панел, двудневен нетуъркинг, гала вечер с награждаване на партньори и проекти за България и региона, тест драйв с Jeep и Mitsubishi.

Награди очакват най-успешните внедрители на решения за киберсигурност
(снимка: InfoSec SEE)

Международни и български лектори, доказали се предприемачи, специалисти, собственици на бизнес, директори на компании и експерти в областта на информационната сигурност ще дискутират проблемите на киберсигурността. Очакват се над 25 лектори, като представянията на някои от тях ще включват силно практическо и интерактивно съдържание. Сред тях са Майк Харт – вицепрезидент на FireEye за CEE, Михал Островски – регионален директор на FireEye за CEE, Тим Лиу – един от основателите и собственик на Hillstone Networks, лидери от Micro Focus, Forcepoint, Netwrix и др.

Конференцията е напълно безплатна за всички участници. Едновременно с това ще се излъчва на живо за регистриралите се онлайн. Участниците могат да избират дали да останат за Гала вечерята с наградите за партньори и да нощуват в Риу Правец, или да си тръгнат и на другия ден да се включат отново, като е осигурен безплатен транспорт през двата дни от София до Правец и обратно.

Коментар