Сайтът Bebok.eu стартира с празник за деня на детето

На 1 юни официално стартира информационният сайт за родители http://www.bebok.eu. Събитието беше отбелязано с купон за най-малките по случай деня на детето в City Center Sofia.
 
Порталът, посветен на грижите за бебето и детето, ще предоставя информация и полезни съвети за бъдещи и настоящи родители. Статиите са разделени в категории, които обхващат различните етапи в развитието на детето още от бременността. Специално внимание е отделено и на семейните взаимоотношения, грижите за тялото на майките и прекарването на свободното време. Към статиите е предвидена възможност за въпроси и коментари от потребителите. Сайтът разполага и с форум, в който ще се обсъждат важни за родителите теми.
 
За детското парти по случай 1 юни и откриването на сайта bebok.eu организаторите бяха подготвили разнообразна програма, разделена на две части. Забавленията започнаха в 12:30, а от 18:00 купонът продължи и за тези, които преди това бяха на работа. Малчуганите се срещнаха с герои от приказките като Кума Лиса, Трите прасенца и Синята фея, участваха в различни състезания, игри и конкурси с награди. Водещите Мариета-Марионета и Кума Лиса веселиха малки и големи със забавни скечове. Сред изненадите на празника бяха и фокусите на най-смешния илюзионист Ала-балчо. На събитието бяха поканени детски градини и домове за деца, лишени от родителска грижа. Спонсори на проявата са радио Атлантик, Спиди Нет и NESTLÉ BULGARIA.
 
“Нямаше по-подходящ ден за стартиране на портала от 1 юни. Надяваме се да сме зарадвали малчуганите и техните близки с купона по случай най-хубавия детски празник. Целта на сайта Bebok.eu е да бъде полезен на родителите в нелеката им задача по отглеждането и възпитаването на техните деца. В портала те могат да открият съвети и актуална информация за всички етапи от развитието на детето, както и статии, посветени на взаимоотношенията в семейството, здравето и свободното време” – каза Надя Ръбина, мениджър на Bebok.eu.

Коментар