Tronsmart Mega Pro – аудио колонка с невероятен бас

Новата колонка Tronsmart Mega Pro идва с мощност 60 вата и страхотен бас

Портативните аудио колонки станаха особено популярни напоследък, благодарение на лекотата и удобството на използване – навсякъде, където искаме да си организираме музикално парти. Някои предложения са наистина „спиращи дъха”.

Нов модел на една от знаковите марки на пазара – Tronsmart –  идва с впечатляващи характеристики на разумна цена. 60-ватовата колонка Tronsmart Mega Pro с невероятен бас вече е достъпна за предварителни поръчки в онлайн магазина Geekbuying на цена от $89,99.

Tronsmart Mega Pro е компактна и лесно преносима за парти навсякъде

Купувачите могат да спечелят купон, който дава допълнителна отстъпка до 30%, при споделяне на страницата на кампанията в социалните мрежи или абониране за електронния бюлетин. Нещо повече, всеки нов потребител на онлайн магазина получава 2% отстъпка с купон NEWUSERS.

Mega Pro използва фирмената технология SoundPulse и може да се похвали с изходна мощност 60W, страхотен бас и 2.1-канално стерео аудио. Колонката е оборудвана с 2 пищялки, 1 басов говорител, пасивен радиатор и два усилвателя.

Управлението на Tronsmart Mega Pro става от интуитивен панел, а портовете дават свобода за избор на аудио източник

С тази колонка ще слушате цял ден песни с едно зареждане. Вградената батерия с капацитет 10 400 mAh поддържа до 10 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика (при 50% от максималната сила на звука)

Ако искате стерео изживяване, може да го получите лесно като комбинирате две колонки Tronsmart. Това става просто с натискане на един бутон. Аудио колонката възпроизвеждат музика от смартфон – през Bluetooth 5.0 или NFC, както и от други аудио източници – например от USB флашка, TF/microSD карта или плейър (за целта е предвиден AUX вход).

Tronsmart Mega Pro е устойчива на прах и вода по стандартите на IPX5

Можете също да регулирате музикалното звучене чрез вградения екулайзер, който предлага три ефекта: дълбок бас (по подразбиране), вокал и 3D. Колонката възпроизвежда звук в честотния диапазон 20Hz – 20 000Hz, което всеки меломан ще оцени.

Нещо повече, новият Tronsmart модел има микрофон, за да приемате обаждания от смартфона, да водите и прекратявате разговори. Друга полезна функция е съвместимостта с гласови помощници като Google Assistant, Apple Siri и Microsoft Cortana. А интуитивният тъч панел впечатлява с интегрирано осветление. На него ще намерите още контроли за управление на силата на звука и възпроизвеждането, за сдвояване, микрофон, NFC, Bluetooth и ефекти на екулайзера.

Ако искате стерео парти, просто сдвоявате две колонки Tronsmart Mega Pro

Не на последно място, Mega Pro е защитена от прах и вода по критериите на IPX5, така че ще можете да я ползвате без притеснение на плажа през лятото. Колонката се зарежда напълно за около 4-5 часа и е способна да издържи в стендбай режим до 24 месеца. Захранва се през стандартен Type-C порт, има размери 250x82x104 мм и тежи около 1780 грама.

Портативната колонка Tronsmart Mega Pro е достъпна за предварителни поръчки в онлайн магазина Geekbuying на цена от $89,99 (плюс $9,98 за доставка от склад в Германия). Можете да спестите 30% от цената, ако споделите страницата на промоцията в социалните мрежи или се абонирате за е-бюлетина, за да спечелите купон за отстъпка.

Коментар