iNNERFiRE WoW ще участва на Dreamhack Summer

Отборът на iNNERFiRE WoW най-вероятно ще вземе участие на един от най-големите турнири в Европа, а именно на Dreamhack Summer. Огнените, които безапелационно спечелиха европейския шампионат, стигайки до титлата без загубен мач, бяха специално поканени за участие.
Dreamhack имат традиции в организирането на World of Warcraft турнири, а преди няколко седмици получи лиценз за официален турнирен сървър от Blizzard.
Единственият проблем, който стои пред момчетата от iNNERFiRE, е визата на руския ни играч Данила (Фамилия), за Швеция. Най-вероятно няма да възникнат проблеми и отборът ще пристигне на Dreamhack Summer със трудната задача да защити успешно европейската титла.
В последните няколко седмици играчите се подготвят усилено и се очаква да се представят добре въпреки силните съперници.
От Dreamhack, който се провежда в шведския град Йонкьопинг, съобщиха, че имат нова зала с 1100 седящи места, която вече се нарича DreamArena Extreme и е предназначена специално за електронни спортове.
В същото време, в групите на Европейското първенство националният отбор по DotA записа първа победа. Нашите изненадващо доминираха в целия мач и в крайна сметка разбиха силния отбор на Чехия, давайки сериозно доказателство, че да ги смятат за аутсайдер в групата е грешно.

Коментар