Чакането приключи – The Sims 3 вече е факт!

Нека бъде Sims! Лейбълът на Electronic Arts – EA Play обяви, че следващото поколение на глобалния културен феномен, извоювал си титлата най-добре продаващ се компютърен франчайз, The Sims 3 от тази седмица е пуснат в дистрибуторската мрежа на 60 страни с превод на 22 езика. От утре и българските почитатели на играта ще могат да се сдобият с копие от веригата магазини „Pulsar Games” или от сайта www.pulsar.bg.
Денят настъпи и нямаме търпение да видим какви истории ще разкажат играчите, какви филмчета ще направят, домовете, които ще изградят и всичко, което ще споделят, използвайки The Sims 3” – заяви изпълнителният продуцент на The Sims 3 в EA Бен Бел. “Сега можете да създадете всеки сим, който сте си представяли някога. За първи път в историята на франчайза можете да изследвате обширен, отворен квартал и да надарите своя сим с реални, индивидуални черти на характера. И старите и новите почитатели на симовете ще намерят нещо, което да обикнат в The Sims 3.”
В The Sims 3 вие имате на разположение повече опции от когато и да било преди, за да създаватe и да играeтe с уникални, изглеждащи като живи симове. Персонализирайте вашите симове и изберете повече от 5 характеристики, за да формирате тяхната индивидуалност. Новият геймплей ви дава възможност да избирате какви краткосрочни и дългосрочни цели искате да преследват вашите симове. Можете да изберете да ги направите щастливи или пък не! Имате възможност да заснемете и редактирате свои собствени филмчета като уловите геймплей моменти или изберете от клиповете в библиотеката. После можете да покажете творенията си в онлайн общността на The Sims 3.
Регистрирайте своето копие на The Sims 3 за PC или Mac на www.TheSims3.com, за да се насладите на голям брой онлайн и общностни допълнения, уникални за вашата игра. Сред тях е съвсем нов град, наречен Ривървю, който можете да си изтеглите безплатно след като се регистрирате. Ще си спечелите и 1,000 симточки, с които ще можете да си купувате предмети от The Sims 3 Store като специално облекло, прически, декорация за дома и др. Посещавайте магазина всеки месец за нови предмети.
The Sims 3 е първата игра от франчайза The Sims за iPhone и iPod touch. Напълно триизмерни симс околни среди използват предимствата на иновативния Multi-Touch потребителски интерфейс и ви дават възможност да изживеете The Sims по съвсем нов начин навсякъде, по всяко време. The Sims 3 е достъпна в App Store на iPhone и iPod touch, както и на: www.itunes.com/appstore/.
The Sims 3 е разработена от The Sims Studio и има рейтинг T (подходяща за тийнейджъри) по ESRB и „12+” според PEGI.

Коментар