x64Components – решава проблемите с видео и аудио

Пакет от кодеци подготвя напълно компютърната система за видео и аудио възпроизвеждане
(снимка: CC0 Public Domain)

Когато искате да гледате любимите си видеоклипове в някакъв плейър, но се натъкнете на различни грешки, това означава, че е време да инсталирате пакет кодеци във вашата система.

x64Components for Windows 7/8.1/10 е колекция от кодеци, предназначена само за операционни системи x64. Това е чудесен пакет за потребители, които искат да гледат филми и видеоклипове в Windows Media Center или във видеоплейъри, страдащи от неизвестни грешки.

Пълното внедряване на всички функции на приложението се извършва в процеса на настройка. Потребителите с опит могат да изберат Custom режим на инсталация, докато на начинаещите се препоръчва да се придържат към режима Complete.

Процесът на инсталиране протича бързо, като от потребителя се изисква единствено да натисне няколко Next бутона. От появилия се прозорец с настройки могат да се конфигурират инсталираните кодеци. Ако сте коригирали дадени настройки и не сте доволни от промените, винаги можете да върнете параметрите по подразбиране.

x64Components for Windows 7/8.1/10 подготвя системата за различни мултимедийни формати: AVI, RM, H264, MKV, MOV, OGG, MP4. Сред другите функции на този инструмент е възможността за рендериране или анализ на медиен файл, както и за тестване на неговата цялост.

В заключение, този пакет от кодеци е много полезен за всеки, който е срещнал трудности при възпроизвеждане на видео или аудио файлове. С помощта на x64Components компютърната ви система ще стане напълно подготвена за възпроизвеждане на най-популярните медийни формати.

Даунлоуд: x64Components

Коментар