Ваканция на голям остров за феновете на Burnout Paradise

Съвсем ново място за забавление предлага разширение за играта Burnout Paradise. Студиото Criterion Games обяви Big Surf Island – заглавие, което от тази седмица ще бъде достъпно за изтегляне от мрежите PlayStation Network и Xbox Live Marketplace.
Big Surf Island подобрява и разширява удивителния свят на спечелилата множество награди Burnout Paradise, съобщи разпространителят на игри Пулсар. Сред най-интересните моменти са забавни предизвикателства и онлайн мултиплеърни събития, вълнуващ нов свят за изследване, най-големите и шеметни скокове, правени някога, плюс девет нови превозни средства.
Big Surf Island включва и специфична за острова шофьорска книжка за сингъл плеър напредък, който предизвиква играчите да изследват света, да намират тайни участъци и да преживеят поредица от нови събития и предизвикателства.
Вслушахме се в желанията на нашата общност и създадохме това ново място за забавление, вземайки всичко, което те [геймърите] обичат в играта и го използвахме да направим Острова възможно най-забавен”, казва продуцентът Питър Лейк.
Big Surf Island е снабден с пълнокръвен екшън, всичко е по-голямо и по-добро, от скоковете през предизвикателствата до забавлението, което ще изпитат геймърите, докато играят там, допълва Лейк.

Коментар