Този вторник започва обучението C# с .NET

Познанията по програмиране на C# са един от начините да намерите добре платена работа
(снимка: Technology photo created by pressfoto – www.freepik.com)

Искате ли да станете разработчик на софтуер? Мечтаете ли да създадете програми, приложения и операционни системи за водещи световни марки? Ако да, то тогава е време да се научите да програмирате на C#.

Но откъде да започне човек, който желае да научи и прилага програмния език? Софтуерната академия на Нет Ит предлага професионално обучение по C# с .NET. Това е един изключителен шанс да навлезете и успеете в ИТ сферата.

Програмата на академията е разработена от специалисти в областта на информационните технологии, с дългогодишен опит в програмирането със С# с .NET. А това от своя страна ви гарантира едно наистина качествено образование, водещо до реални резултати, признати в практиката.

C# е един от най-ценните езици за програмиране. В сравнение с други програмни езици, той е сравнително лесен за научаване, което го прави добър избор за навлизане в областта на програмирането. Може да бъде изучаван както от напълно начинаещи, така и от програмисти с опит. Познанията ви по програмиране със C# са един от начините да намерите лесно и бързо, наистина добре платена работа в България и по света.

Ако се нуждаете от доказателства и доводи защо именно C# е езикът, който трябва да научите, ето следните причини:

1. Лесно е да се научи

Научаването на C# не е толкова сложно, колкото някои си мислят, тъй като езикът е силно повлиян от C и C++. След като го научите, може да преминете към друг език много по-лесно.

В случай, че вече знаете Java, C или C ++, C# ще бъде доста лесен за научаване, тъй като много от основните програмни структури са сходни. Въпреки, че е достатъчно четлив, за да бъде ясен за начинаещите, оформлението и функционалността на C# го правят перфектен език за по-широко разбиране на програмирането като цяло.

2. Добро заплащане

Средната нетна годишна работна заплата в България на разработчици, програмиращи със C#, достига 38 000 лв. – близо три пъти над средната за страната.
В случай, че решите да упражнявате своята дейност на свободна практика, то има голяма вероятност да бъдете още по-добре платен за свършената работа.

Една от платформите, към които разработчиците се насочват, е Upwork. Въпреки икономическата нестабилност, породена от COVID-19, някои програмни езици в платформата остават с доста добро заплащане на час. По последни данни, обявени от Upwork, C# затвърждава позициите си като един от най-добре платените програмни езици – средно $56 на час. Невероятно, нали?

3. C# е един от най-популярните езици

C# е един от най-популярните програмни езици в днешно време. C# е мощен платформен език, който улеснява създаването на приложения, базирани на браузър. Поради тази причина и много компании го използват за разработване на приложения и уебсайтове. Той работи на уеб, настолни, мобилни, IoT устройства.

4. C# е разработен от Microsoft

Езикът се развива активно от близо 20 години и ще продължи да се развива. Бъдещето пред C# е светло. Понеже е разработен от Microsoft, технологичният гигант добавя непрекъснато във времето полезни функции. Microsoft също така осигури поддръжка за безпроблемна интеграция с други свои технологии като Microsoft SQL сървър. Наличието на тези функции прави езика по-гъвкав, лесен за усвояване и увеличава използваемостта му. Накратко – езикът е предназначен да помогне с нещата, които програмистите правят всеки ден.

5. C# се използва за разработване на игри

C# се използва широко за създаване на игри, с помощта на Unity game engine, който е най-популярният игрален механизъм днес. Повече от една трета от най-добрите игри се правят с него. Unity се използва и за VR, като 90% от всички Samsung Gear и 53% от всички игри на Oculus Rift VR са разработени с помощта на Unity. C# е много популярен инструмент за създаване на тези приложения и затова е чудесен избор за всеки програмист, който желае да влезе в индустрията за разработка на игри, или за всеки, който се интересува от виртуалната реалност.

C# е мощен език за програмиране, който се търси все повече. Не губете време, а се запишете в професионалния курс C# с .NET към Софтуерната академия към Нет Ит. За това обучение нямате нужда от предварителна подготовка. Курсът е създаден за начинаещи и единственото условие да започнете е да имате желание. Запишете се тук.