Google Pay за клиентите на Revolut в България

Българските клиенти на Revolut апликацията вече имат достъп до Google Pay плащания
(снимка: Revolut)

Услугата Google Pay става достъпна за клиентите на Revolut в България, съобщиха от финтех компанията. Тя е една първите, които предлагат Google Pay в мобилната си апликация и по този начин дава възможност на клиентите да разполагат с парите си по начина, по който желаят.

С помощта на Google Pay потребителите на Android могат да осъществяват бързи и лесни плащания онлайн, в магазини и от апликации. Сигурността и поверителността на услугата е призната от потребители по целия свят и е защитена от усъвършенствана инфраструктура за безопасност.

Revolut отчита факта, че хората по целия свят търсят прости, безопасни и лесни начини за плащания онлайн и в магазините, особено по време на пандемия. Компанията е работила заедно с Google Pay, за да предложи безконтактно плащане за клиентите си у нас.

От днес българските клиенти с Android устройства имат възможност да настроят Google Pay от секцията „Карти” в приложението на Revolut. Те ще могат да добавят своите Revolut Mastercard или Visa карти в дигиталният портфейл на устройството си с едно натискане и да започнат да харчат незабавно, дори преди физическата карта да е достигнала до тях по пощата.

Google Pay може да се настрои лесно и работи с повечето Android устройства. Предлага безпроблемни и сигурни разплащания навсякъде, където се приемат безконтактни плащания със съвместим Android. Клиентите на Revolut също ще могат да плащат в стотици приложения, които имат бутон „плати с Google Pay”, без да им се налага ръчно да попълват дълги формуляри за сметки.

Така например, потребителите на Revolut и Google Pay ще могат да си поръчат такси и храна или да си купят билети за концерти – всичко само с едно натискане на бутон и без да попълват информация за фактуриране и доставка.

Google Pay може да се ползва от клиентите на Revolut и за плащания онлайн и безконтактно в магазини. Google Pay не разкрива истинските номера на банковите карти с търговците, така че тяхната информация е винаги защитена.

Коментари по темата: „Google Pay за клиентите на Revolut в България”

добавете коментар...

  1. User

    Здравейте, оправете си Revolut в заглавието 🙂

Коментар