НЕТ ИС предоставя BYTE-ваучер за пазаруване с отстъпка

По случай тазгодишното Експо НЕТ ИС подготвя специална BYTE-промоция за своите клиенти. Всеки, посетил щанда на фирмата, означен с № 1С5 в Зала 1 на Международния изложбен център в Столицата, ще получи ваучер за сумата от 1024 стотинки, който може да използва при покупка от НЕТ ИС на продукт на стойност над 128 лева.
Фирмата предоставя възможност на всеки притежател на ваучер да се възползва еднократно от него от момента на връчването му до 18 декември 2006 г. – 1024 часа след БАИТ Експо 2006! В рамките на една покупка клиентът може да използва само един ваучер. „BYTE-отстъпката”, която предоставя ваучера, не може да се натрупва или съчетава с условията по други промоции и специални предложения на НЕТ ИС.
За тези клиенти, които се нуждаят от по-комплексни решения или имат нужда да закупят техника в по-големи количества, НЕТ ИС има отново предложение за тях. Нека се свържат с представител от търговски отдел на фирмата до 1024 часа след Експото и ще получат специално предложение, съобразно с индивидуалните им нужди!

Коментар