Безплатен уебинар: SAP и Microsoft решения за възстановяване на бизнеса

Всички днес говорят за ваксина, която да предпази хората от коронавируса. Възможно ли е обаче да се ваксинира бизнесът, така че да се справи успешно с поне някои от проблемите, които възникват в резултат на световната криза?

Отговор на този въпрос, бизнес съвети и ключови теми ще бъдат представени на безплатен уебинар, който ще се проведе на 8-ми декември от 16:00 часа. Онлайн събитието се организира от най-голямата българска софтуерна компания Scalefocus със специални гости от SAP и Мicrosoft.

В уебинара ще бъдат споделени практически препоръки за най-ефективното използване на ERP софтуер за производствени и търговски компании, ползите от решението S4HANA и как се постига гъвкава интеграция, която отговаря на предизвикателствата на настоящето.

Участниците в уебинара ще се запознаят с успешни решения за развитие на бизнеса и възстановяване в период на световна криза от специалисти в областта на корпоративните софтуерни приложения, компютърните технологии и разработката на софтуер.

Емилия Василева, ръководител „Бизнес решения” от компанията Scalefocus, в ролята си на модератор, с участието на Ралица Василева, Business Architect в SAP, Урош Беоканин, Solution Advisor Cloud ERP CoE в SAP, и Ян Третина, SAP в Azure Architect в Microsoft, ще преведат аудиторията през възможностите за дигитална бизнес трансформация.

Експертите ще поставят фокус върху най-добрите начини за внедряване и използване на бизнес софтуер, минимизиране на загубите и повишаване на печалбите, справяне с резистентността на малките пазари, увеличаване на гъвкавостта във веригата на доставките и взаимоотношенията с клиентите. Ще се обсъдят и различни модели за интеграция на ERP, които трансформират резултатите с конкретни съвети от SAP и Microsоft.

„Ние в Scalefocus вярваме, че когато работим и споделяме опита на едни от най-добрите софтуерни и технологични решения в световен мащаб, адаптирани за българския пазар и с фокус върху конкретните приоритетни нужди на всеки наш клиент, успяваме да помогнем за иновативната трансформация и повишената конкурентоспособност на малки и средни компании у нас”, сподели Емилия Василева, ръководител „Бизнес решения”.

Програма на уебинара:

  • 16:00-16:10 – Представяне на ползите от SAP решенията и подход за имплементиране
  • 16:10-16:20 – Умно производство и търговия за средно големи предприятия в България
  • 16:20-16:40 – Защо всички са пристрастени към облака? Отговори от SAP експерти
  • 16:40-16:55 – Защо да изберете SAP в Azure? Сценарии, ползи и първи стъпки

Всеки желаещ може да се присъедини към уебинара на Scalefocus на 8 декември от тук. Участието е напълно безплатно, като е необходима единствено регистрация.