Нови монитори Philips идват с USB-C докинг и Windows Hello

Philips 326P1H предлага Quad HD изображения с 2560×1440 пиксела
(снимка: Philips)

MMD, лицензен партньор на Philips, пуска на пазара два нови монитори, които предлагат вградена USB type-C докинг станция със захранване и вградена камера със сензори за Windows Hello лицево разпознаване.

Моделите Philips 326P1H (31,5″) и Philips 329P1H (31,5″) са предназначени както за архитекти и професионални графични дизайнери, финансисти, инженерни фирми и други организации, които изискват монитори за прецизна работа с точни цветове, така и за използване у дома.

USB type-C докинг станцията позволява директно зареждане на лаптопи до 90 W и свързване на всякакви периферни устройства, вкл. клавиатура, мишка, принтер и мрежов RJ-45 Ethernet кабел. Така можете да гледате филм с висока резолюция, докато прехвърляте данни и зареждате лаптопа.

В допълнение, тези монитори правят мястото по-подредено заради много по-малката кабелна бъркотия. Philips 326P1H включва DisplayPort-out конектор, който позволява създаване на мрежа от свързани монитори с висока резолюция само с един кабел от първия екран до PC-то.

Новите монитори на Philips имат ергономична стойка с възможности за регулиране
(снимка: Philips)

Philips 326P1H предлага Quad HD изображения с 2560×1440 пиксела, а Philips 329P1H има резолюция UltraClear 4K UHD (3840×2160) за реалистични зрителни преживявания. Тези визуални възможности отговарят на широк набор от професионални нужди, не само за 3D графични приложения, но и за финансовия сектор, където се използват таблици с много детайли.

Мониторите използват IPS матрица с широки зрителни ъгли от 178/178 градуса, което прави възможно наблюдението на екрана от почти всякакъв ъгъл и винаги при запазване на точността на цветовете.

Технологията Flicker-Free за комфортна работа без трептене и режимът LowBlue за щадяща очите продуктивност означават по-комфортна и безопасна работа за потребителите. Дисплеите отговарят на стандарта TUV Rheinland Eye Comfort и предотвратяват напрежението в очите, свързано с продължителна употреба на компютър.

Philips 329P1H има резолюция UltraClear 4K UHD (3840×2160) за реалистични преживявания
(снимка: Philips)

Новите монитори имат и „зелена” страна, благодарение на екологичния им дизайн. И двата модела разполагат с PowerSensor, който засича дали има потребител пред екрана и автоматично регулира яркостта, когато той липсва, като по този начин спестява до 80% от цената на енергията.

Друга екстра е LightSensor, който настройва яркостта на изображението в зависимост от светлинните условия, за да се получи най-добрата картина с минимална консумация на енергия.

И двата монитора отговарят на стандартите RoHS, EnergyStar 8.0 и EPEAT и са абсолютно лишени от вредни субстанции като олово и живак, както и PVC/BFR. Освен това опаковъчните материали подлежат на 100% рециклиране.

Philips 326P1H е наличен на българския пазар от началото на декември на препоръчителна крайна цена от 958 лв. с ДДС, а Philips 329P1H се очаква в края на месеца на цена от 1350 лв. с ДДС.

Коментар