Driver Boost PRO – актуализира автоматично драйверите

Актуализирането на драйверите допринася за по-висока производителност
(екранни снимки: Driver Boost PRO)

Често с нетърпение очакваме някоя нова игра или подобрен компонент на Windows, но ако не са налични подходящите драйвери, надеждите ще са напразни. Помощната програма Driver Booster PRO е тази, която може да подобри функционалността.

Когато вграденият инструмент за търсене на драйвери на Windows се провали, тогава се налага да ги търсим ръчно, което е изнервящо. Driver Boost PRO е специално създаден за справяне с такива случаи по ефективен и автоматичен начин.

Простият процес на сканиране ще разкрие всички проблеми с драйверите, както и състоянието им, което е кодирано с цвят за още по-лесно идентифициране. В наличната огромна база данни с драйвери дори и най-неясните могат лесно да бъдат намерени.

Драйверите обаче не са единствената поддържана функция от програмата. Тя може да се грижи и за компонентите на дадена игра, както и да уведомява потребителите за всички налични проблеми.

Актуализирането на драйверите и компонентите за игри допринася за увеличаване на общата производителност на системата. Няма да се натъквате на нотификации, докато се забавлявате с любимите си игри и приложения.

Driver Booster PRO включва и специален модул за обновяване на софтуера, който ще ви помогне да поддържат актуални и другите си приложения освен игрите. Офлайн актуализаторът може да е от полза, когато се появят проблеми с достъпа до мрежата.

В заключение, Driver Booster PRO е полезно приложение за всички, които искат да поддържат системата си с най-актуалните драйвери и софтуерни компоненти – автоматично и ефективно. Достъпна е и безплатна версия на програмата с някои ограничения.

Даунлоуд: Driver Booster PRO

Коментар