Xiaomi Deerma Mop DEM-TB900 – подочистачка, но каква…

Xiaomi Deerma Mop DEM-TB900 се явява практичен уред за сухо и мокро почистване

Ръчен уред за почистване на цена под 29 евро се разпространява в търговските канали на Xiaomi. Това е модел, който не носи логото на известната компания, но е част от нейната екосистема, уточняват от онлайн магазина Cafago, където се предлага устройството.

Срещу сумата от 28,89 евро (с безплатна доставка от Германия) ще получите практичен 2-в-1 уред Xiaomi Deerma Mop DEM-TB900 за почистване на пода – сухо и мокро, с голям резервоар за вода и голяма кутия за събиране на боклука.

Подочистачката Xiaomi Deerma Mop DEM-TB900 в цял ръст

Механичната подочистачка има доста интересни възможности. Вградената пулверизационна помпа с повишено налягане освобождава фина водна мъгла, което означава, че подът ще изсъхне бързо след почистване. Разпръскването на мъглата е на разстояние 110 см, така че ще спестите време при почистване на големи помещения.

Xiaomi Deerma Mop DEM-TB900 разпръсква водна мъгла на разстояние 110 см

Резервоарът за вода има голям обем от 280 мл, който е достатъчен за почистване на стая с площ до 100 кв. метра. Нещо повече, може да добавите дезинфектант в резервоара за унищожаване на бактериите по повърхността на пода.

Xiaomi Deerma Mop почиства различни подове, вкл. дървен, керамичен и мраморен. Предният отвор с ширина 170 мм поема прах и боклук от пода, които се събират в резервоар с голям капацитет от 230 мл.

Xiaomi Deerma Mop DEM-TB900 се завира и под мебелите

Кърпата за мокро почистване се поставя и премахва лесно чрез закопчалка, която се задейства с крак. Гъвкавата почистваща глава е способна да обере праха и боклуците под легла, маси и мебели.

Xiaomi Deerma Mop DEM-TB900 почиства различни подови настилки

На външен вид, подочистачката на Xiaomi е компактна, с размери 130,9х37,5х17,2 см, а целият комплект тежи около 1,5 кг. Това е удобен за използване, ефективен и практичен уред за почистване, който се сглобява и разглобява лесно, а цената му е достъпна за абсолютно всеки потребител.

Предният отвор с дължина 170 мм е достатъчно голям за бързо и ефективно събиране на боклука

В момента  Xiaomi Deerma Mop DEM-TB900 Cleaning Tool може да се купи за €28,89 от онлайн магазина Cafago с безплатна доставка от складовете на търговеца в Германия.

Коментар