Sony зарадва момичетата с люлякова гейм конзола

Портативна конзола за игри с дамски изглед в наситено люляково подготвя за пазара Sony. Последният модел в семейството на PSP-3000 идва в комплект с култовата игра на Disney Interactive Studio – „Hannah Montana: Rock Out The Show”, съобщи Пулсар ООД.

Специалната Lilac Purple PSP-3000 ще излезе през октомври в регионите, използващи системата PAL. Моделът прибавя момичешко излъчване към настоящия списък с цветове на PSP-3000, който включва: Vibrant Blue, Mystic Silver, Pearl White и Radiant Red, както и класическото Piano Black.

Момичетата прекарват толкова време в развлечения като сърфиране из интернет и играене на игри, колкото и момчетата. “Време е те да имат свой собствен цвят за PSP”, казва Изабел Томатис, европейски маркетинг мениджър на Sony Computer Entertainment Europe (SCEE).

В първата игра от поредицата Hannah Montana за PSP феновете не само са звезди в шоуто, те ще планират концерта по свой вкус във всеки град, който посещават, и ще разтърсят сцената докато пеят 11 хитови песни в ролята на Хана Монтана.

Джаксън и Лили също се присъединяват към веселбата в PSP играта Hannah Montana: Rock Out The Show, за да помогнат на Хана по време на турнето й в 7 удивителни града по целия свят да подбере костюмите си, да проектира сцената и още много неща.

Играчите ще добавят своя усет към изпълненията, като създадат уникални номера за всяко песен с редактора “Rockstar Moment”, който позволява персонализация на танците, осветлението и специалните ефекти.

Играчите ще могат да избират стайлинга на музикантите и на поддържащите танцьори, а целият пакет пристига с Memory Stick карта за запазване на дизайна и настройките.

Коментари по темата: „Sony зарадва момичетата с люлякова гейм конзола”

добавете коментар...

  1. lola

    na men me kefi gotino e no e malko stranno psp za momice poveceto sa za momceta

  2. marii4eto

    mnogo tapo psp.za momi4etata se iska nashopo elegantno.a ne takova grubo psp

  3. alito

    mnogo qko psp.kakva mu e cenata.iskam da si kupq

Коментар