Остава седмица за участие в „Наградите на БАИТ” за 2020 г.

Десетки кандидатури се състезават в конкурса „Наградите на БАИТ” за 2020 г.
(снимка: CC0 Public Domain)

Седем дни остават до крайния срок за участие в 10-то издание на конкурса „Наградите на БАИТ”. Към този момент са подадени 20 кандидатури в категориите Образователна награда, Младежка награда, Журналистически принос, Публична администрация, Start Up компания, Успешен български ИКТ продукт/услуга, съобщиха от БАИТ.

Конкурсът все още очаква проекти в категорията Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика. В категорията могат да кандидатстват компании, регистрирани в България, успешно внедрили ИКТ решение, което е ново за българския пазар.

Организаторите очакват в надпреварата да се включат и още проекти в категориите Публична администрация и Start Up компания.

По традиция най-оспорвана е конкуренцията при образователните проекти и инициативи, следвани от категориите Успешен български ИКТ продукт/услуга и Журналистически принос.

Регистрацията за участие в конкурса е безплатна. Крайният срок изтича в 24.00 ч. на 11 януари 2021 г., уточниха от БАИТ. Победителите ще бъдат обявени на официална церемония през февруари. Датата и мястото предстои да бъдат уточнени.

Коментар