Уебинар на Veritas: дигитална трансформация и защита на данните

Дигиталната трансформация не е крайно състояние за компаниите, а движеща се цел. Защо това е така и какви са рисковете за данните е темата на уебинар с участието на Veritas, чиито решения пренасят защитата на корпоративната информация на съвсем ново ниво.

Ако се интересувате от решенията за управление на корпоративни данни и най-добрите решения за архивиране и възстановяване, ако искате да чуете за най-новите тенденции в управлението на данни в облака, запазете в календара си датата 12 януари, вторник, 18:30 – 19:30 ч.

Тери Полард, директор услуги за техническа поддръжка във Veritas Technologies – глобален лидер в корпоративното управление и защитата на данните, ще се включи на живо от Великобритания в уебинара, организиран от Sutherland България.

Тери ще говори за дигиталната трансформация, ИТ сложността, силата на абстракцията и как продуктите и решенията на Veritas издигат защитата на данните на съвсем ново ниво.

Можете ли да си представите, че 94% от компаниите във Fortune Global 100 не преживяват катастрофална загуба на данни? Всички те разчитат на Veritas Technologies за защита и опростяване на управлението на данните.

В глобален мащаб решения на Veritas ползват над 80 000 клиента. Veritas е сред клиентите на Sutherland, за които екипът на компанията предоставя сложни корпоративни технически услуги по целия свят.

Регистрацията за уебинара е отворена тук и е напълно безплатна. Събитието ще се проведе на английски език. Допълнителна информация за Veritas, Тери Полард и уебинара е достъпна на страницата на събитието във Фейсбук.

фирмена публикация