Samsung изглежда закрива линията Galaxy Note

Възторжените фенове на Galaxy Note вероятно ще трябва да се примирят с края на линията
(снимка: Samsung)

Samsung планира окончателно да закрие флагманската линия смартфони Samsung Galaxy Note, съобщи авторитетният инсайдер Ice Universe, който е добре информиран за продуктите на корейската компания. Повече няма да има нито един нов телефон под тази марка, уверява той.

Твърдението, че серията Note ще изчезне от света, се обсъжда от доста време сред специалистите, които следят тенденциите на пазара на смартфони. Начинът, по който последните модели от линията Galaxy S копират параметрите на „събратята си” Note, характеристиките на новия Galaxy S21 и появата на поддръжка на стилуса S Pen подтикнаха мнозина да предположат, че това вещае края на линията Note. Изглежда наистина е така.

Galaxy Note устройствата се отличаваха със стилус S Pen в комплекта
(снимка: Samsung)

Ice Univerce често публикува достоверна информация за Samsung, която по-късно се потвърждава. Трябва обаче да се има предвид, че обявеният от него край на Galaxy Note не е официално изявление на Samsung, така че твърдението не може да се приеме за безспорен факт.

Новият Galaxy S21 Ultra идва с поддръжка на S Pen, което е намек за края на Galaxy Note
(снимка: Samsung)

От няколко години Galaxy S устройствата копират Galaxy Note, като разликите са само в дизайна и във факта, че Note има стилус S Pen в комплекта. Миналата седмица Samsung представи най-добрия Galaxy S21 Ultra, който поддържа S Pen. Това се счита за сигурен намек, че компанията наистина ще се откаже от линията Galaxy Note, като пренесе всичко ценно в Galaxy S.

Коментари по темата: „Samsung изглежда закрива линията Galaxy Note”

добавете коментар...

  1. Безпристрастен

    Много добра идея ще се фокусира върху сгаваемата серия.

Коментар