Acronis обяви нова партньорска програма

Облачната екосистема от партньори на Acronis се е увеличила повече от два пъти от 2018 г. насам
(снимка: Acronis)

Компанията за киберзащита Acronis актуализира партньорската си програма за 2021 година. „Acronis #CyberFit Partner Program” поставя по-голям акцент върху подкрепата за развитие на партньорите, като същевременно възнаграждава доставчиците на услуги и дистрибуторите за тяхната ангажираност и растеж.

Облачната екосистема на Acronis се е увеличила повече от два пъти от 2018 г. насам, като през изминалата година се наблюдава най-големият ръст в броя на партньорите, съобщиха от компанията. През 2020 г. броят на активните доставчици на услуги, партньори на Acronis, се е увеличил с 30%.

Въз основа на обратната връзка от партньори, компанията актуализира Acronis Cyber Platform, като дава възможност на партньорите да печелят повече, внедрявайки клауд-базирани решения, които съответстват най-добре на нуждите от киберзащита на крайните клиенти.

Актуализираната програма включва:

  • Финансови стимули, вкл. отстъпки и маркетингови бюджети за развиване на пазара;
  • Материали за маркетинг и продажби;
  • Подобрена техническа поддръжка с по-бързо време за реакция;
  • Обучения и др.

„Acronis Cyber Platform даде възможност на партньорите да автоматизират, персонализират и доставят киберзащита на ниво, което не беше възможно преди”, каза Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор на Acronis. „Сега, с представянето на новата партньорска програма, фокусирана върху клауд бизнес, партньорите имат всички инструменти да разрастват своите бизнеси и да предоставят нови услуги по киберазащита на клиентите”, поясни той.

Коментар