Теленор с ново назначение, преследвайки растеж

Владимир Христов ще ръководи маркетингови и продуктови операции в Теленор България
(снимка: Теленор България)

Теленор България назначи Владимир Христов за директор „Маркетинг частни клиенти и продуктово развитие”, съобщиха от компанията. Мениджърът има 20-годишен опит в телекома.

Христов ще ръководи екип за управление на иновативните услуги на Теленор и въвеждането им на пазара, както и екип от продуктови маркетолози, отговорни за различни категории продукти и услуги  през целия им жизнен цикъл.

„Със своя близо 20-годишен опит в Теленор, Владимир притежава богат търговски и бизнес опит, както и задълбочени познания за компанията”, коментира Богдан Узелац – главен търговски директор в Теленор България. По неговите думи, назначаването на Христов на този пост „напълно съответства на стратегията на компанията да насърчава и развива своите таланти”.

Теленор ще разчита на лидерските умения на Владимир, в комбинация с търговската му и маркетинг експертиза, за да ускори растежа и да постигне стратегическите си цели, допълни Богдан Узелац.

Владимир Христов започва работа в компанията през 2002 г., като за този период от време  заема няколко търговски и маркетинг позиции. Последната от тях е Бизнес продажби и Маркетинг директор, като под негово ръководство отделът постигна висок растеж и резултати в бизнес сегмента.

Коментар