Genesis HOLM 510 RGB – бюро за взискателни геймъри

Вграденото RGB LED осветление на гейминт бюрото добавя усещане за стил
(снимка: Genesis)

Геймингът стана още по-популярно занимание, откакто светът навлезе в пандемия от коронавирус и много хора бяха принудени да останат за дълго в домовете си. Играят всички – от деца до възрастни, а удобството е ключово за пълноценно изживяване. За това допринася специалното оборудване за игри.

Полският бранд за гейминг периферия Genesis обяви HOLM 510 RGB – нов модел бюро, създадено за взискателни геймъри. Пространственият плот е оборудван с безжично зарядно устройство, USB хъб и дистанционно LED осветление, което създава уникална игрална среда. Всичко това идва в комплект с практични държачи и основи.

Genesis HOLM 510 RGB предлага обширно работно пространство с размери 160×75 см. Производителят се е фокусирал върху висококачествено и модерно, стилно карбоново покритие. Вграденото RGB LED осветление също добавя усещане за стил.

Genesis HOLM 510 RGB предлага обширно работно пространство с размери 160×75 см
(снимка: Genesis)

Гейминг бюрото HOLM 510 RGB идва също с дистанционно управление и разнообразие от режими и ефекти, така че всеки играч да може да създаде своя собствена уникална игрална станция.

Настолният плот за игри на Genesis има вградено безжично зарядно устройство, което не заема място на бюрото и позволява бързо зареждане на устройства като смартфони и други. Също така е предвиден вграден хъб с три USB 3.0 порта за улесняване на свързаността с различни аксесоари.

Управлението на кабелите е опростено, благодарение на канали и рафт под плота на масата с място за разклонител. Genesis HOLM 510 RGB е окомплектовано и с държачи за слушалки и чаши, които могат да се монтират отпред или отстрани на бюрото.

Под плота има рафт с място за разклонител, а отстрани държачи за слушалки и чаши
(снимка: Genesis)

Атрактивното гейминг бюро е оборудвано още с два разглобяеми рафта за високоговорители и LED колони с възможност за монтиране навсякъде. Благодарение на това решение, допълнителните аксесоари не заемат повече място.

HOLM 510 RGB ще се предлага на българския пазар на цена около 600 лв. с включен ДДС от официалния дистрибутор на Genesis у нас – PolyComp.

Коментар