WE.LOCK – умни ключалки за модерния дом

Смарт ключалките WE.LOCK се грижат за сигурността и удобството на собствениците на жилища

Интелигентният дом вече не е лукс, а достъпна възможност за всеки собственик на жилище. Технологиите дават повече удобство и сигурност, особено за… входната врата. Умните ключалки стават все по-популярни и търсени, а цените им вече не са бариера.

Три умни ключалки WE.LOCK с близки възможности, но и с някои съществени разлики, предлага в специална кампания онлайн магазинът Gekbuying. Купувачите могат да разчитат на отстъпки в цените, които започват от 73,07 евро при използване на купони за всеки от моделите.

Смарт устройствата осигуряват интелигентно заключване и защита на входната врата чрез комбинация от технологии, вкл. отдалечен достъп с мобилно приложение, въвеждане на парола, RFID карта, пръстов отпечатък или Bluetooth контрол.

Освен с високо ниво на сигурност и гъвкави възможности за управление, трите ключалки се отличават и с издръжлива батерия, както и с поддръжка на популярните гласови асистенти Google Assistant и Amazon Alexa от мобилното приложение.

Ето какво по-конкретно предлагат трите модела:

WE.LOCK SOHO е най-достъпната смарт ключалка от асортимента. Тя предлага заключване/отключване по три начина: с парола, RFID карта и Bluetooth контрол със смартфона. Това е устройство, което всеки може да си инсталира без помощта на специалист (от тип DIY), в рамките на 3 минути.

Заключващият цилиндър може да се настройва и е подходящ за врати с дебелина от 55 до 105 мм. Сменя се само патронът на ключалката, докато тялото и панелът остават непокътнати, което спестява разходи на потребителите. Моделът е водоустойчив по стандарта IP44.

Тази ключалка е много подходяща за Airbnb апартаменти, тъй като мобилното приложение генерира отдалечено временни пароли за достъп. Поддържат се различни езици, вкл. английски и германски. Отключването става за секунди с парола, смарт карта или със смартфон, което прави ключалката удобна за семейна употреба.

Цената на смарт ключалката WE.LOCK SOHO е €73,07 с купон за отстъпка WELOCKPRB.

Вторият модел, от по-висок клас, е WE.LOCK SECB. Различното при него е, че вместо парола предлага отключване с пръстов отпечатък, наред с RFID карта и Bluetooth контрол със смартфон. Друга особеност на модела е наличието на LCD екран.

Останалите характеристики са същите – настройваем заключващ цилиндър за врати с дебелина от 55 мм до 105 мм, водоустойчивост IP44, поддръжка на гласови помощници като Amazon Alexa.

Цената на смарт ключалката WE.LOCK SECB е €102,47 с купон за отстъпка WELOCKFCB.

Третият и най-скъп модел е WE.LOCK Ai.one, който предлага следните възможности за отключване: с пръстов отпечатък, Bluetooth контрол със смартфон и отдалечено чрез мобилно приложение, което е неговото основно предимство.

Тази смарт ключалка използва шведска биометрична технология и може да съхранява до 999 пръстови отпечатъка, като включва и защита от клониране на отпечатъците. Отключването става само за една секунда.

И за нея са характерни предимствата на останалите модели – водоустойчивост, поддръжка на гласови асистенти, регулируем заключващ цилиндър, отваряне със смартфон и възможност за инсталиране на врати с дебелина от 55 до 105 мм.

Цената на смарт ключалката WE.LOCK Ai.one е €111,71 с купон за отстъпка WELOCKFBR.

Всичките разновидности на WE.LOCK се доставят от склад в Полша чрез PL DHL Express за около 2,65 евро в рамките на 1 до 5 работни дни.

Коментари по темата: „WE.LOCK – умни ключалки за модерния дом”

добавете коментар...

  1. Аха

    И след време някой ‘бял хакер’ вземе, че открие зарязана хардкодната парола 123 от производителя. Кеф! Аре нема нужда…

  2. krisko

    Не знам, защо е създаден този продукт при положение, че всички знаем, че когато нещо е заключено чрез софтуер, то бива “кракнато” изключително лесно.

  3. haha

    Бейб, какво е това неграмотно писмо, дето си оставила по-долу? Такава объркана мисъл, кавички, чертички, няма точки, едно дъълго безсмислено изречение… На какви наркотици си писала тези глупости?

  4. :o)

    Така е , понеже ИТ софтуерът е “яката работа” и никога никъде не са изтичали данни, егн-та, бази данни и файлове АМА НИКОГА НЕ СА КРАДЕНИ в историята , затова смятам че и най-сигурното е да си вземеш електронна SCAM ключалка , абсолютно логична стъпка 🙂

  5. Бейб

    Ех,доживяхме и тази работа.
    Колко са ме крали през годините,пионе 15-20 г./главно документи/ с андроид / шперцовете на сотовете
    Понеже ме имаха за проста, пък и нищо, освен да “разбера по мой си начин “как” се влиза без взлом, само с копиране на щифта на катинар или секретен патрон от разстояние и магнит в програма /за обикновения мозък такова извличане на информация за събитие е невъзможно, но Sharp ми каза,че…/за мен тези нови, без клонирани ,да, отпечатъци ,ключалки са интересни, но малко ме отегчават…
    Мечтая за ЛТ Тошиба и сателитен код…,а всъщност няма какво да пазя,освен себе си.

Коментар