3-то поколение EPYC процесори излизат на 15 март

Ново поколение EPYC процесори ще увеличат производителността на центровете за данни
(снимка: AMD)

AMD обяви дигитално събитие, посветено на глобалния пазарен дебют на EPYC процесорите от 3-то поколение. То ще се състои на 15 март т.г. от 18:00 ч. българско време, по информация от компанията, разпространена днес.

По време на онлайн събитието се планират презентации на мениджъри от топ ниво в компанията, вкл. президента и СЕО д-р Лиса Су, главния технически директор Марк Пейпърмастър, ръководителя на поделението за информационни центрове и вградени системи Форест Нород, шефа на поделението за сървъри Дан Макнамара, както и от водещи партньори и клиенти на AMD.

Събитието ще се излъчва онлайн от сайта на 3-то поколение AMD EPYC  от 18:00 ч. българско време. За тези, които не успеят да го видят, ще бъде достъпен видеозапис, наличен на сървърите на компанията в продължение на една година, уточниха от AMD.

Сървърните процесори EPYC си спечелиха индустриално признание и наред с Ryzen линията за персонални компютри са в основата на възхода на AMD в последните години. Новото 3-то поколение EPYC са проектирани да издигнат на следващо ниво производителността на центровете за данни. Подробностите се очакват след по-малко от седмица.

Коментар