Mi 11 Ultra – новият флагман на Xiaomi е истинско кино студио

И трите камери на невероятния Mi 11 Ultra  поддържат 8K 24fps видео
(снимка: Xiaomi)

Xiaomi разшири своята гама от смартфони с няколко нови модела Mi 11, водещият от които е флагманът Mi 11 Ultra. За него компанията казва, че революционизира фотографията и видеографията при смартфоните

Mi 11 Ultra бележи основен етап в професионалната смартфон фотография и видеография, като продължава пионерското наследство на Mi 10 Ultra. Решението, създадено за най-големите ентусиасти, включва най-добрата досега тройна камера на професионално ниво от Xiaomi, мощна мобилна платформа Qualcomm Snapdragon 888, четворно заоблен 120Hz AMOLED дисплей и отново „революционно” 67W жично и безжично турбо зареждане (до 100% за 36 минути).

Четворно заобленият 120Hz AMOLED дисплей предлага близко до истинското изживяване
(снимка: Xiaomi)

Mi 11 Ultra е не само истинско кино студио с джобни размери, но и първокласен флагман с всички функции, необходими, за да удовлетворят и най-взискателния потребител. И трите камери на телефона поддържат 8K 24fps видео, като осигуряват отлично качество на картината и точно, динамично възпроизвеждане на светлината и сенките.

Дисплеят предлага близко до истинското изживяване при гледане с Dolby Vision, HDR10 + и поддръжка на 1,07 милиарда различни цветови оттенъци. Mi 11 Ultra разполага и с единствен по рода си 1,1-инчов AMOLED заден дисплей, който е постоянно включен и позволява на потребителя да следи своите известия, да визуализира селфи снимки и др.

Новият Mi 11 Ultra е истинско кино студио с джобни размери
(снимка: Xiaomi)

Mi 11 Ultra потвърждава способността на Xiaomi да иновира, бележейки пробиви в редица ключови смартфон технологии – от камерата до зареждането. Устройството също е смел експеримент по отношение на формата на смартфона – Ultra има футуристичен вид, който не може да се сбърка с нещо друго.

Mi 11 Ultra ще се предлага в два цвята: Ceramic White и Ceramic Black
(снимка: Xiaomi)

Новият Mi 11 Ultra ще се предлага на пазара на препоръчителна цена на дребно, започваща от 1199 евро за вариант със 12GB RAM и 256GB постоянна памет, в два цвята: Ceramic White и Ceramic Black.

Коментари по темата: „Mi 11 Ultra – новият флагман на Xiaomi е истинско кино студио”

добавете коментар...

  1. Иво

    Топ модел

  2. Vagabonti

    Няма как да е по-евтин. Има всякакви екстри, а за тях се плащат стандарти.

  3. Данчо

    Ако продължават с подобна ценова политика Xiaomi ще се сгромоляса като Huawei . Производителите стават алчни и нагли!

  4. Николай

    Само камера ли? Кажи ми кой от останалите телефони подържа 67w безжично зареждане

  5. Боби

    Страшно грозен телефон. Дори и да прави добри снимки е скъп за андроид. Цената му ще падне много бързо. Един телефон не е само камера .

  6. Дидо

    Кеф цена няма!

  7. :o)

    Ултра 3 бона мухаххахаха

Коментар