moto g100 – бърз смартфон с 5G и Wi-Fi 6

moto g100 е оборудван с 6,7-инчов ултра-широк дисплей в съотношение 21:9
(снимка: Motorola)

Най-бързото moto g устройство вече е на пазара у нас – това е моделът moto g100, базиран на мобилна платформа на Qualcomm Snapdragon 8 серия, която осигурява производителност от флагмански клас.

Новият moto g100 е съвместим с платформата Ready For, създадена за да разкрие пълната мощност на телефона при гейминг на голям екран, с подобряване на качеството на видео-разговорите, възможност за мултитаскинг и други предимства.

Като един от първите телефони с новата платформа Snapdragon 870 5G, moto g100 идва с бърза 5G и Wi-Fi 6 свързаност и най-високата скорост за пренос на данни за телефон от серията moto g. Потребителите ще усетят значително ускорение при стрийминг, сваляне, стартиране на приложения и мултитаскинг.

moto g100 разполага с впечатляваща 64MP система от камери
(снимка: Motorola)

С 8GB памет от последно поколение, 128GB вградена памет и с възможност за добавяне на още 1TB с microSD карта, moto g100 предлага достатъчно място за съдържание и приложения. 5000 mAh батерия поддържа работата на смартфона повече от 40 часа с едно зареждане.

Новият moto флагман е оборудван с 6,7-инчов ултра-широк CinemaVision дисплей със съотношение 21:9, подобно на използваното от киноиндустрията, и има честота на опресняване 90Hz. С 25% по-голям цветови диапазон и HDR10, дисплеят показва изображение с живи, реалистични цветове с подобрена яркост и контраст.

Игрите вървят гладко на g100, благодарение на мощния процесор, който зарежда графиките два пъти по-бързо от всеки предишен moto g. Освен това избрани функции на Snapdragon Elite Gaming дават възможност за допълнително персонализиране, а Motorola Gametime включва подобряващи играта приложения и инструменти, докато автоматично регулира настройките на телефона.

Macro Vision камерата позволява 5 пъти по-голямо приближение до обекта от досегашните moto g
(снимка: Motorola)

64MP система от камери на moto g100 осигурява необходимия софтуер и хардуер за качествени снимки при всякакви условия. 64-мегапикселовият основен сензор с ултра висока разделителна способност и технология Quad Pixel има 4 пъти по-голяма чувствителност при ниска светлина, а 16-мегапикселова предна камера заснема с отчетливи детайли.

Двойните ултра-широки камери, една отпред и една отзад, събират 4х повече в кадъра при снимане на пейзажи и групови селфита. Macro Vision камерата с вградена пръстеновидна просветка позволява 5 пъти по-голямо приближение до обекта в сравнение със стандартните лещи и улавя и най-фините детайли, за които обикновено е необходим специален обектив.

Две нови функции ще впечатлят  влогърите – Dual Capture позволява едновременно снимане с предната и задната камера за улавяне и на самия потребител, и на обекта. Технологията Audio Zoom пък използва усъвършенствани микрофони, за да улови звука от субекта и същевременно филтрира околните шумове и гласове за по-чист и професионален резултат.

moto g100 се предлага в два различни цвята: бляскаво небесен и бляскав океан
(снимка: Motorola)

Новата платформа Ready For подсилва всичко, на което е способен телефонът – прехвърляне на играта на големия екран, активиране на усъвършенствано проследяване на обекта при обаждане и запис, достъп до приложенията от екрана на настолния компютър и други възможности..

moto g100 се предлага в два различни цвята: бляскаво небесен и бляскав океан, които се променят всеки път, щом устройството улови светлина под различен ъгъл. Моделът вече е наличен на пазара в България на цена от 999 лв.

Коментари по темата: „moto g100 – бърз смартфон с 5G и Wi-Fi 6”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Мото 8GB за 1000лв
    Red magic3 12Gb за 820лв

Коментар