MSI Summit – 2-в-1 лаптопи за различни сценарии

Summit E16 Flip и Summit E13 Flip Evo допълват успешната бизнес серия на MSI
(снимка: MSI)

Нови модели попълват линията мобилни компютри MSI Summit, която вече е добре приета от бизнес потребителите. MSI показа трансформиращите се лаптопи Summit E16 Flip и Summit E13 Flip Evo на виртуално събитие, като демонстрира различни стилове на работа и как Summit може да освободи потенциала на потребителите и да ускори бизнеса и продуктивността.

„Очаквате лаптопа да бъде изключително тънък, с висока производителност, уникален дизайн, удобен и надежден. Най-новите лаптопи Summit предлагат всичко това”, заявиха от производителя по време на виртуалното събитие.

Новата серия Summit отразява перфекционизма на „златното сечение” с екран 16:10. За да създаде най-доброто изживяване, MSI изучава естетичните закони в математиката и природата, и илюстрира съвършенството на златното сечение в новите 2-в-1 устройства.

Новият Summit лаптоп е създаден да бъде инструмент за бизнес професионалисти
(снимка: MSI)

От поставянето на логото, до дизайна на корпуса и дисплея, MSI използва закона на златното сечение, за да създаде безупречни лаптопи за перфекционисти и професионалисти. Потребителите могат да изберат 13-инчовия E13 или 16-инчовия E16 с по-голям екран според техните изисквания.

Тук се случва вълшебството – когато дисплеят се разширява от съотношение 16:9 до 16:10 и предлага 10% повече видима площ, като осигурява повече място за информация, по-малко превъртане и допълнително подобряване на производителността.

Що се отнася до шасито, Summit E13 Flip Evo и Summit E16 Flip могат да се обръщат на 360 градуса. Трансформиращият се дизайн е адаптивен към различни сценарии. Серията Summit може да бъде най-добрият инструмент по време на конференции и събития. Лаптопът може да стане презентационен монитор или просто да се използва за преглед на материали на конференции като таблет и да се обърне в режим „палатка” за водене на бележки по време на групова дискусия.

Потребителите имат избор на два размера Summit – 13-инчов E13 или 16-инчов E16
(снимка: MSI)

Освен това, благодарение производствения процес с ЦПУ, шаситата са тънки и елегантни, но изключително здрави. С уникалната технология за екструдиране на алуминий шасито Summit E13 Flip Evo осигурява висока издръжливост, а пантите могат да работят продължително години наред.

Summit серията не само е приятна за окото, но и мощна като производителност. E13 Flip Evo е проектиран с най-новата платформа Intel Evo, оборудвана с 11-то поколение процесор Core i7, който подобрява производителността със 150%, и графика Iris Xe, която е 4,5 пъти по-бърза от предишната генерация UHD графика.

Освен това Summit E13 Flip Evo се представя с 10% по-добре от другите лаптопи 2-в-1 от същия клас, по данни на MSI, и е идеален за бързо променящи се стилове на работа.

За хората, които работят отдалечено, скоростта на трансфер е ключова. Серията MSI Summit, оборудвана с PCIe Gen.4 SSD, осигурява двойна честотна лента. В сравнение със стандартните USB интерфейси, Thunderbolt 4 предлага четири пъти по-висока скорост.

Освен това, Wi-Fi 6E значително подобрява скоростта и производителността на мрежата, благодарение на значително разширената честотна лента без смущения от други безжични устройства.

MSI Noise Reduction Cam ограничава шума и прави изображенията по-качествени
(снимка: MSI)

За да се справи с нарастващата тенденция за видео срещи, новата серия MSI Summit предлага тройна защита на уеб камерата. От индикаторната лампичка, клавишната комбинация за включване/изключване, до добре преценения физически превключвател отстрани на лаптопа, тя наистина може да защити поверителността на потребителя.

От друга страна, MSI предлага и висококачествени аудио и видео конферентни разговори. Всички фонови смущения могат да бъдат изключени. MSI Noise Reduction Cam ограничава шума в сигнала и така позволява генериране на  качествени изображения, което я прави незаменима при работа в среда със слаба светлина.

В допълнение към качеството на изображението, потребителите вече не трябва да се притесняват и от околния шум. Функцията за шумопотискане отстранява незабавно всички фонови шумове, както във високоговорителите, така и в микрофона, и елиминира дори най-слабото фоново бръмчене.

Summit E16 Flip се предлага с мастилено-черно шаси със златни ръбове. Този тънък и лек лаптоп е за потребители, които са постоянно в движение. Нещо повече, с изящния си дизайн Summit E16 Flip е номиниран за наградата „IF Design Award”, което със сигурност го превръща в артистична джаджа, която подчертава изисквания вкус на своя притежател.

В един от сценариите Summit се използва в режим „палатка” с докинг станция и писалка
(снимка: MSI)

Върхът в характеристиките на Summit E13 Flip Evo и Summit E16 Flip е новата графична карта Nvidia. Мощният работник Summit E16 Flip може да се справи с по-широк спектър от взискателни задачи и създаване на съдържание, както и с 3D софтуер и различни творчески проекти. С ексклузивния нов термичен дизайн „Dynamic Cooler Boost”, Summit E16 Flip работи тихо под 35 dB, дори когато процесорът е под пълно натоварване.

Освен това Summit E16 Flip разполага с 4 микрофона, за да гарантира, че звукът може да бъде добре записан за висококачествени конферентни разговори. Всички тези оптимизации позволяват на потребителите да се възползват от пълния потенциал на хардуера. Summit E13 Flip Evo и Summit E16 Flip са оборудвани още с функции за корпоративна сигурност и батерия за 20 часа живот.

Коментар