Българи взеха най-висок BMC сертификат

Двама служители на Брайт Консултинг постигнаха за първи път в България най-високото ниво на сертификация на BMC за продуктовото й портфолио Remedy, съобщиха от компанията.
Андрей Даутев и Тошо Запрянов положиха успешно сертификационния изпит за BMC Remedy AR System Skilled Professional в Лондон. Преди това консултантите на фирмата завършиха обучение в петте основни дисциплини в програмата на BMC за гамата продукти Remedy.
BMC Remedy AR System е консолидирана платформа за автоматизиране и управление на ИТ услуги и бизнес процеси. Системата дава възможност за приложение на най-добрите практики за управление на ИТ услуги на базата на ITIL (Information Technology Infrastructure Library), като същевременно предоставя широки възможности за интеграция на други бизнес приложения, ИТ системи и процеси.
Високата квалификация на консултантския ни екип ни дава възможност да предоставяме услуги в обхвата на целия жизнен цикъл на решенията, свързани с интеграцията на бизнес и ИТ процеси, базирани на BMC Remedy: от дефиниране на бизнес изискванията до прецизното внедряване и поддръжка на крайното решение,” коментира Ангел Кънчев, мениджър услуги в Брайт Консултинг.

Коментар