Консултативен съвет ще насочва глобалното развитие на Нетера

„Имаме много амбициозни планове за развитието на Нетера”, каза Невен Дилков, основател и управител
(снимка: Татяна Чохаджиева / предоставена от Нетера)

Нетера учреди външен независим Консултативен съвет за своята група от фирми. Неговата роля ще бъде да предоставя експертиза, насоки и информация на собственика и оперативните ръководители на компанията в области като маркетинг, продажби, финансиране, разширяване и др.

„Имаме много амбициозни планове за развитието на Нетера в близко бъдеще и съм убеден, че с помощта на консултативния съвет ще успеем да постигнем целите си”, заяви Невен Дилков, основател и управител на Нетера.

По неговите думи, Нетера се стреми да се развива устойчиво и да стане много по-глобална и международно значима. „След първото ни заседание на борда аз съм много обнадежден от перспективата да работя с такива професионалисти”, каза Дилков.

В състава на Консултативния съвет влизат професионалисти с разнообразен опит:

Милена Иванова (председател) – сертифициран неизпълнителен директор (IDP-C), независим съветник, обучител и ментор, базирана в София;

Астрид Раухфус – управляващ директор и партньор в The Boston Consulting Group (BCG), базирана в Мюнхен;

Густаво Бърние – управляващ директор, член на изпълнителния съвет на Designit (глобална иновационна компания, придобита от WiproDigital), базиран в Лондон;

Софѝя Маримба – финансов бизнес партньор на Western Europe Finance (нов бизнес на Microsoft), базирана в Лисабон.

Невен Дилков, Джордж Шлосарек и Мая Калчева са постоянни членове на Консултативния съвет, като се очаква към него да се присъединят и други ръководители от компанията.

Коментар