Genesis Thor – нископрофилни клавиатури за геймъри

Genesis Thor 401 RGB разполага с RGB подсветка, алуминиево шаси и клавиши с нисък профил
(снимки: Genesis)

Нови клавиатури за гейминг пусна на пазара полският бранд Genesis. Моделите Thor 380, Thor 400 и Thor 401 се отличават с функционалност, ефективност и издръжливост, като основната разлика между тях е в типа суичове, заложени от производителя.

Genesis Thor 380 RGB е механична клавиатура с Outemu Blue превключватели. Те се характеризират с отчетлива обратна връзка с тактилно усещане при натиск и звучен клик.

Genesis Thor 400 RGB, от своя страна, е оборудвана с червени Kailh суичове и е предназначена за онези геймъри, които предпочитат линейни превключватели.

Тези, които търсят клавиатура с добра обратна връзка без ясно доловим звук при клик, могат да се спрат на Genesis Thor 401 RGB, оборудвана с Kailh Brown суичове. Силата на активиране за този модел е около 45 g.

Genesis Thor 380 RGB

Всеки един от новите модели на Genesis разполага с RGB подсветка, алуминиево шаси и клавиши с нисък профил. Означенията върху клавишите са отпечатани с технологията Double Injection, така че символите да издържат на изпитанието на времето.

А наличният N-key rollover механизъм се справя безпроблемно със ситуации, когато са натиснати множество бутони наведнъж. Потребителите могат да избират между 13 светлинни режима, включително PRISMO ефект.

Genesis Thor 400 RGB, 401 RGB и 380 RGB включват софтуер за промяна на настройките, а предпочитанията се запазват във вградената памет. Всички модели са оборудвани с функционални датчици, набор от клавиши за управление на мултимедия и функция за блокиране на клавиша на Windows.

Включената опора за китка подобрява комфорта по време на игра, а сгъваемите крачета позволяват на потребителите да променят ъгъла на позицията.

Genesis Thor 400 RGB

Новите клавиатури на Genesis ще бъдат достъпни от второто тримесечие на годината и ще се предлагат от партньорската мрежа на официалния дистрибутор на марката PolyComp. Очакваните крайни цени ще са около 130 лв. за Thor 380 RGB и около 150 лв. за моделите Thor 400 RGB и 401 RGB.

Коментар