Пускат неограничен 5G план за 35 лв. на месец

Потребителите у нас вече имат достъп до неограничен 5G план за разговори и данни
(снимка: CC0 Public Domain)

Първия 5G тарифен план в страната обяви телеком операторът А1 България, седмица след като спечели търга на КРС за разпределение на радиочестотния спектър 3,6GHz.

Новият план А1 Unlimited включва неограничени минути, мегабайти на максимална скорост, SMS и MMS – в България и в роуминг в ЕС, съобщиха от компанията. Скоростите достигат над 1 000 Mbps в районите, където има покритие на мрежите от пето поколение.

Потребители, които сключат двугодишен договор за А1 Unlimited до края на април, ще плащат по 34,99 лева на месец. Освен неограничените минути и мегабайти без лимит на скоростта, тарифата включва 200 международни минути към ЕС и набор от дигитални услуги като Xplore TV GO Mini, A1 Wallet, А1 Net Protect и др.

Клиентите могат да персонализират своя 5G план с допълнителни услуги по свой избор – до 4 безплатно, с възможност за промяна веднъж месечно. При активиране едновременно на повече от четири услуги, абонатът ще заплаща стандартната цена за тези, които са останали извън една от позициите.

Към момента 5G мрежата на А1 покрива населението на открито на над 75 града и курорта. Компанията ще продължи да разширява мрежата чрез инвестиционна програма, която за миналата и тази година възлиза на стойност почти 40 млн. лева.

Коментари по темата: „Пускат неограничен 5G план за 35 лв. на месец”

добавете коментар...

  1. Алекс

    Браво! Отлично казано!

  2. Алекс

    Аз се отказах преди 5 години от услугите им и не съжалявам!

  3. Борис

    Аз живея в община Трън в едно село и имам договор с А1 за интернет по който би трябвало да ми осигуряват 4G покритие , но те не могат да ми осигурят дори 3G покритие и рутера им се връзва на 2G. Отидох до София в офиса им в мол София и се оплаках , а отговора беше да влезна в настройките на рутера с паролата и ай пи то на етикета и да си го на строя. Изпълних препоръката влязох в менюто и се оказа че са ме пратили за зелен хайвер , там имаше опции само за смяна на паролата, а рутера сам си преценява за каква мрежа да се върже в зависимост от силата на сигнала. Бих 170 км път за да ме будалкат. Една съседка също им се оплаквала писмено и отговорили ,че ако иска може да се откаже от услугите им . Само се хвалят , но са гола вода. Ще изчакам Елън Мъск да пусне услугата си тук и всички мобилни в района ще духат супата.Той вече я предлага в Гърция.

  4. Чук

    Има 5G цървули на метода за динамичното споделяне на спектъра (DSS) му викат 5 G в Булгаристан…и то не всичкк телефони 5G работят и г. Н. Абе колкото има магистрали, толкова к 5 G

  5. Йордан

    Браво- едвам избутват 200мвс с 5г….
    Направо могат да си позволят и на 6г да минат :d

  6. Anonymous

    Занчи минлоседмичният търг е алабала , а 5G е 4G без 3,6 ghz?

  7. инфо

    Да се отбележи, че не е само 5джи, но и 4,3 и 2 джи

  8. Anonymous

    Какой е mms ?

  9. Безпристрастен

    Те от отдавна имат временни честоти над който изграждат базовите станции после само кандидатстват те да станат постоянни..

  10. Anonymous

    Миналата седмица спечелиха спектър 3,6GHz.

    И вече има 5G .
    Кога успяха да изградят ?

Коментар