Нов е-портал улеснява бизнеса в Интернет

Компанията eBG.bg лансира едноименния електронен портал от ново поколение, който се явява българско решение за оптимизиране на пазара на стоки и услуги и за по-лесна комуникация между хора, фирми и институции.
eBG.bg предлага покупки и продажби по Интернет, разплащания чрез SMS, контакти и цялостно онлайн управление на бизнеса. Наречен още електронна България, порталът представлява среда за електронно попълване и приемане на документи, електронни разплащания, управление на движението на стоки, услуги и информация.
Порталът работи 24 часа в денонощието, без почивен ден, и разполага с всички компоненти за изграждане на виртуален офис или магазин. В eBG.bg могат да се регистрират юридически лица, физически лица и търговски обекти, като всеки регистрирал се получава уникален идентификационен номер.
Плащанията се запаметяват и в произволен момент може да бъде направена справка за минал период. Системата работи със всички съвременни инструменти за електронни разплащания и осигурява надеждна защита на личните данни, увериха от компанията.

Потребителите имат достъп до портала чрез интернет, телевизор и мобилни устройства. Компаниите могат да ползват удобни средства за наблюдение и контрол на фирмените финанси.

Коментар