ERP.net вече е интегрирана със софтуера на Апис

„Интеграцията с правни и бизнес информационни системи е още една посока за развитие на ERP системите в бъдеще”, казва Наталия Футекова, управляващ партньор на ERP.BG.
(снимка: ERP.BG)

Българската система за управление на бизнеса ERP.net вече е интегрирана със софтуерните продукти на Апис за правна и фирмена информация. Това съобщиха от фирма ERP.BG, която е създател на платформата.

Апис вече е видим директно на екрана на ERP.net – през десктоп интерфейса, както и през новия уеб интерфейс. Последният улеснява значително свързването на ERP системата с външни приложения като BI системи, платформи за управление на автопаркове и др. За да достъпват базата данни на Апис, клиентите трябва да са я закупили предварително.

„Интеграцията с правни и бизнес информационни системи е още една посока за развитие на ERP системите в бъдеще. За ERP.net това е чудесна възможност да разшири функционалностите на своя софтуер, доразвивайки цялостната екосистема от партньори и външни приложения за него”, заяви Наталия Футекова, управляващ партньор на ERP.BG.

За разлика от традиционния подход при системите за управление на бизнеса, ERP.net се развива преди всичко като отворена платформа за разработка на външни бизнес приложения. Тя разполага с пълноценен API, партньорска програма и магазин за продажба на приложения.

Важно предимство на интеграцията с Апис е, че се дава пълната информация за фирмените контрагенти директно в ERP.net. Това е част от стратегията на компанията за силно развитие на CRM модула – една все по-търсена функционалност от клиентите на бизнес софтуер.

Интеграцията може да се използва при потенциални сделки, за да се провери какъв е размерът на компанията, колко персонал работи в нея, какви са приходите за последните няколко години, кои са собственици и т.н. Тя може да намери приложение и при периодичната оценка на доставчиците на дадена фирма.

Коментар