Epicor е обявен за партньор на годината на Microsoft за 2009












София 15 юли, 2009 – Скала Бизнес Солюшънс Консулта България, водещ доставчик на българския пазар за интегрирани софтуерни системи и решения за управление на бизнеса, оторизиран дистрибутор на софтуерните решения на Epicor, съобщи, че Epicor е обявен за партньор на годината в категория „Разработване на готови приложни решения и софтуерни продукти за бизнеса” на Microsoft Worldwide Partner Conference. Epicor е избран из между всички водещи партньори на Microsoft за предлаганите от компанията, ориентирани към клиентите, софтуерни решения, базирани на технологиите на Microsoft. Като водещ доставчик в областта на софтуерните решения за бизнеса в сегмента на средния бизнес и подразделенията на 1000-та глобални пазарни лидери, Epicor е една от най-големите софтуерни компании, използващи технологиите на Microsoft.

Наградите се присъждат в няколко категории, като победителите се избират от общо над 2000 участници от целия свят. Наградата за партньор на годината в категория Разработване на готови приложни решения и софтуерни продукти за бизнеса (ERP, CRM, ECM, BI, Бизнес приложения) се присъжда на партньори, които са демонстрирали постижения при утвърждаването на софтуерни приложения за бизнеса, използвайки технологиите на Microsoft.

Предлагайки софтуерни бизнес решения в над 150 страни по света, Epicor е Gold Microsoft Partner и доказан иноватор по отношение на технологиите в предлагането на софтуерни решения чрез продуктите на Microsoft. Софтуерната система за управление на бизнеса Epicor 9, излязла на пазара през декември 2008, е едно от последните технологични постижения, предлагани от компанията. Софтуерните приложения на Epicor предлагат на потребителите огромни възможности за избор за представянето на информацията за бизнеса с помощта на продукти на Microsoft като Microsoft Office 2007, Microsoft Office SharePoint® Server 2007, Windows Mobile и др.

За Скала Бизнес Солюшънс Консулта България

Скала България е оторизиран дистрибутор на софтуерните решения на Epicor на българския пазар. Скала България предлага на своите клиенти високонадеждни услуги в областта на управление на проекти, бизнес консултиране, системна интеграция, внедряване, обучение и техническа поддръжка на Scala бизнес софтуер.

Epicor iScala ERP присъства на българския пазар от 1994 година и е изцяло параметризирана система с възможности за настройване към изискванията и практиката на всеки клиент. Тя е разработена модулно, интегрирайки финансово-счетоводните, логистичните, производствените и маркетинговите дейности, както и дейностите по управление на проекти, услугите и клиентите.

iScala ERP има над 50 клиента в България, част от които са компании като VOLVO България, Star Foods България, Шерътън София хотел, Медийна група Diema Vision, Мебели и осветление SELAMORE, Solvay Pharma и много други.

За Epicor Software Corporation

Epicor е глобален лидер в областта на интегрираните системи за управление на бизнеса (ERP), системите за управление на връзките с клиенти (CRM), системите за управление на веригата доставки (SCM) и системите за автоматизация на професионалните услуги (PSA) в сегмента на средния бизнес и подразделения на 1000-та глобални пазарни лидери. Основана през 1984, Epicor обслужва над 20,000 клиента в повече от 140 страни, доставяйки решения, преведени на повече от 40 езика. Използвайки иновативна архитектура ориентирана към услугите (SOA) и специфична уеб технология, Epicor доставя цялостни, вертикални решения за секторите на производство, дистрибуция, продажби на дребно, хотелиерство и туризъм и услуги, които позволяват на компаниите да подобрят производителността си и да постигнат конкурентно предимство на пазара. Решенията на Epicor осигуряват надеждност и гъвкавост, които да посрещнат днешните предизвикателства пред бизнеса, като подпомагат компаниите да постигнат по-добри финансови резултати. Epicor предоставя комплексна гама от услуги към корпоративните решения, осигурявайки бърза възвръщаемост на направената инвестиция и ниска обща стойност на придобиване.

Централният офис на Epicor се намира в Калифорния, САЩ. За повече информация моля посетете www.epicor.com.

Коментар