Уловете щастливите си летни мигове в снимки и спечелете мобилен телефон












Българският формат на световния конкурс на Sony Ericsson – Smile Hunter (Ловец на усмивки) вече излъчи своите първи победители. Това са Антоанета Владимирова от София, победител за месец май и Милена Георгиева от Враца, победител за месец юни.

Двете момичета вече разполагат с перфектното оръжие за лов на усмивки – Sony Ericsson C510 Cyber-shot™, заредено с най-новата фото технология Smile Shutter™ (която идентифицира и заснема усмихнати лица).

За пръв път печеля нещо, но и никога не съм участвала в конкурси. Случайно попаднах на банер на кампанията в интернет, влязох в сайта и останах приятно изненадана. Впечатлиха ме всички тези усмихнати хора. Казах си: Ще пратя и моя снимка. Не може да пропусна,” споделя авторката и героиня на фотографията „Sun”, Антоанета. Тя признава, че няма специална история в снимката й, просто погледнала приятеля си и му се усмихнала, а той изненадващо натиснал бутона на камерата на телефона.

Снимката е правена вкъщи, просто се усмихнах на слънцето”, коментира Милена. „Моя приятелка ми изпрати линк към качените от нея снимки. Разгледах сайта и реших да участвам и аз. Наградата ме изненада, но и силно ме зарадва!”

Smile Hunter продължава до края на септември и дотогава всеки месец ще бъде излъчвана снимка на месеца, събрала най-много гласове от посетителите на сайта (www.sonyericsson.com/smileshutter), а авторът ú ще получава уникалния камерафон C510.

Поради големият интерес към фото състезанието, през септември Sony Ericsson ще предостави и една допълнителна награда за „най-усмихнат летен миг”, това съобщи г-жа Веселка Вуткова, Маркетинг мениджър на компанията за Балканите и Турция.

В края на кампанията международно жури ще излъчи „Световен победител на публиката” и ще определи националните победители за всяка държава – участник в конкурса, които ще получат страхотни награди. Най-голямата от тях е пътуване за двама до новите чудеса на света.  

Коментар