XPG с нови DDR4 памети за геймъри и овърклокъри

Новият DDR4 модул Gammix D45 изпъква със спортен черен дизайн и здравина
(снимка: XPG)

Гейминг брандът XPG обяви нови модели памети от сериите Gammix и Spectrix. Това са RGB DDR4 модулите Gammix D45 и Spectrix D45G, които се отличават със здрав дизайн и развита функционалност.

Новите памети са предназначени за запалени геймъри и овърклокъри. Gammix D45 и Spectrix D45G RGB изпъкват със спортен и динамично изглеждащ черен алуминиев дизайн със заострени ръбове и солиден изглед и усещане.

Здравата конструкция синхронизира с високата производителност на паметите и възможностите за овърклок. Те постигат това като използват само качествени IC чипове и печатни платки и поддържат Intel Extreme Memory Profile (XMP) 2.0 за подобрена стабилност на системата.

Вместо да коригират отделни параметри в BIOS, потребителите могат да направят това директно през операционната система на своя компютър. И двата модула са тествани и проверени за съвместимост с новите платформи на AMD и ще се предлагат с капацитет от 8, 16 или 32 GB.

Модулите Spectrix D45G се отличават и с настройваеми RGB светлини
(снимка: XPG)

Потребителите могат да настройват RGB осветлението на Spectrix D45G според индивидуалните си предпочитания, избирайки измежду различни ефекти (статични, дишащи и комета), или да синхронизират светлините с любимите си тракове чрез Music Mode.

Настройката може да стане чрез приложението XPG RGB Sync или от RGB софтуер за управление от всички основни марки дънни платки, включително тези от Asus, MSI, Gigabyte и ASRock.