Холандската NewStar влиза на пазара у нас

NewStar има повече от 25 години опит в създаването на стойки за офис среда
(снимка: NewStar)

Европейският производител на AV и IT стойки и решения NewStar, базиран в Нидерландия, навлиза на българския пазар в партньорство с дистрибутора Поликомп, съобщиха от компанията.

Продуктите на NewStar са насочени към крайни потребители, IT компании и професионални AV инсталатори. Портфолиото включва подвижни стойки за стена, бюро и таван, подходящи както за широкоформатни дисплеи, така и за специализирани продукти от сферата на медицината.

NewStar доставя и решения за конвенционални лаптопи, таблети и стойки за мобилни смартфони. Компанията има повече от 25 години опит в създаването на стойки за офис среда, търговия на дребно, образование, държавно управление, здравеопазване, бизнес, хотелиерство и домашна употреба.

NewStar доставя и решения за конвенционални лаптопи, таблети и смартфони
(снимка: NewStar)

„Широката гама продукти и индустрии, в които се използват решенията, отваря възможности за допълнителни продажби и още повече бизнес, както за компаниите от ИТ сектора, така и за качествени проекти, свързани с ергономията, за интериорни дизайнери, професионалисти от AV индустрията, публичния сектор и други”, каза Стефан Трашлиев, представител на NewStar в България.

Портфолиото на NewStar включва подвижни стойки за бюро, стена и таван
(снимка: NewStar)

NewStar е основана през 1996 г. Компанията работи от централа, разположена близо до Амстердам, Нидерландия. Продуктовите решения и стойки NewStar се продават в повече от 32 страни по света.

Коментар