Холандският бранд Newstar сменя името си на Neomounts

Neomounts by Newstar разполага с асортимент от над 500 вида AV и ИТ стойки
(снимка: Neomounts)

Холандската компания Newstar Computer Products Europa BV, специалист в AV и IT стойките, обнови своята корпоративна идентичност. От 1-ви юни името на марката Newstar ще бъде променено на Neomounts by Newstar, а премиум продуктовите линии ще бъдат дистрибутирани под името Neomounts Select.

„Вече 25 години Newstar е специалист в интелигентните решения за монтаж на аудио-видео и ИТ устройства, включително телевизори, голямоформатни дисплеи, монитори, проектори, персонални компютри, лаптопи и таблети. В допълнение на обновяването на нашата корпоративна идентичност, вярваме, че името Neomounts по-добре кореспондира на нашата специализация и визия”, коментира управляващият директор Дик ван Баарлен.

Основана през 1996 г. и активна в повече от 30 държави, компанията предлага своите продукти чрез мрежа от партньори-дистрибутори. Наскоро тя навлезе и на българския пазар в партньорство с дистрибутора Поликомп. Максималната подкрепа на партньори-дистрибутори остава от първостепенно значение за Neomounts.

„С новата корпоративна идентичност ще представим и допълнителни инструменти за по-нататъшно развитие на ръста на продажбите на нашите продукти съвместно с нашите дистрибутори”, подчерта Дик ван Баарлен.

Neomounts by Newstar разполага с асортимент от над 500 вида стойки, следващи последните тенденции на AV и ИТ пазарите. Всички продукти стандартно се предлагат с 5-годишна стандартна гаранция.

Коментар