Philips B Line 243B9H – монитор с повишена сигурност

Philips 243B9H предоставя 24-инчов IPS екран с резолюция Full HD
(снимка: MMD-Monitors & Displays Holding)

Нов модел от серията Philips Monitors B Line е проектиран специално за нуждите на професионалисти, които търсят удобство и сигурност. 243B9H предоставя 24-инчов екран с резолюция FullHD и редица функции за комфортна работа и безопасност.

Philips 243B9H идва с порт USB-C, което означава, че само един кабел може да осигурява захранване и видео сигнал до екрана и така да спомогне за подреждане на работното място. Тънкият, симетричен USB-C конектор поддържа супер скорости на трансфер, както и интелигентно управление на захранването: сигналът до дисплея и обменът на данни се осъществяват по USB-C (в алтернативен режим DisplayPort), а захранването и зареждането на лаптопа  (USB Power Delivery) е с мощност до 65W.

Тези функции правят Philips 243B9H много лесен за употреба. Мониторът предлага и други вградени възможности, които да подпомогнат професионалистите и да поддържат бюрата им чисти и подредени, като вградените стерео говорители и сигурна уеб камера.

243B9H е проектиран за различни бизнес сценарии. Вградената, изскачаща уеб камера с поддръжка на Windows Hello предлага подобрена сигурност срещу хакване от типа „camfecting”, без нужда от допълнителни аксесоари. Практична и дискретна, камерата може лесно да бъде напъхана обратно в корпуса и извадена при следващия видео разговор.

Наличието на USB-C позволява само един кабел да осигурява захранване и видео сигнал до екрана
(снимка: MMD-Monitors & Displays Holding)

Нещо повече, уеб камерата е снабдена с усъвършенствани сензори Windows Hello за лицево разпознаване, които позволяват на потребителите да се логнат с биометрия (или PIN), което прави процеса по-бърз и сигурен. И домашните потребители, и професионалистите, работещи с чувствителни данни (или търсещи повече конфиденциалност), ще оценят тази допълнителната сигурност.

Philips 243B9H включва важни технологии за облекчаване на всяка болка, причинена от продължителни работни сесии пред монитора. Неговият IPS панел дава изключително широки ъгли на видимост от 178/178 градуса, което прави възможно наблюдаването от почти всякаква позиция. Моделът разполага и с Flicker-free технология, Low Blue режим и режим за лесно четене, които се грижат за намаляване на напрежението в очите.

SmartErgoBase осигурява ергономичен комфорт и управление на кабелите
(снимка: MMD-Monitors & Displays Holding)

Постоянното качество на зрителното преживяване е допълнено от стойката SmartErgoBase, която осигурява ергономичен комфорт и управление на кабелите. Височината на нивото на главата, завъртането, накланянето и обръщането позволяват на потребителите да позиционират монитора, за да получат максимален комфорт и да облекчат физическото напрежение от дългия работен ден.

Philips 243B9H вече е наличен на българския пазар ва препоръчителна крайна цена от 544 лв. с ДДС.

Коментари по темата: „Philips B Line 243B9H – монитор с повишена сигурност”

добавете коментар...

  1. fg

    Windows Hello- наред ли сте може да бъде излъган със снимка

Коментар